מנת פסטה מהממת ברוטב עשיר של פטריות פורטבלו

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

מנת פסטה מהממת ברוטב עשיר של פטריות פורטבלו

 

 

כאלה ארוחות אני ממש אוהבת .

ארוחת פסטה מהממת וטעימה ויש לכם אותם בפחות מחצי שעה.

מנה ממש כמו במסעדה טובה , רוטב של פטריות פורטובלו טריות שבכל ביס יש נוכחות מרשימה של פטריות , עם שמנת וחמאה ,פרמזן ובזיליקום.

אז בימי הקיץ החמים זה ממש שווה ומומלץ להכין קל, טעים וכולם אוהבים.

פטריות הפורטובלו הן בשרניות ולכן מומלץ להשתמש בהן , אם לא מצאתם תשתמשו ברגילות.

המצרכים-

500 גרם חבילה פסטה איכותית מבושלת לפי ההוראות .

2 סלסלות פטריות פורטבלו אלה הגדולות (אפשר רגילות)

2 שיני שום כתושות

50 גרם חמאה

2 כוסות חלב

אריזה שמנת מתוקה

מעט אגוז מוסקט מגורר

המון בזיליקום קצוץ טרי (20 עלים גדולים)

כרבע כוס גבינת פרמזן מגורדת.

מלח

פלפל שחור בנדיבות

אופן ההכנה –

מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות שחתוכות לפרוסות.

מערבבים וצולים היטב עד שהפטריות מאבדות נפח.

מוסיפים שום מערבבים עוד כ 2 דקות ואז מוסיפים את החלב ,השמנת, תבלינים וחלק מהבזיליקום הקצוץ.

מערבבים היטב ומורידים מהאש .

מוסיפים גם את הגבינה לתוך הרוטב.

את הפסטה מבשלים ומסננים מהמים.

מעבירים לקערת הגשה.

מוזגים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים עוד המון בזיליקום .

מערבבים ומגישים מיד.

אפשר לגרר עוד גבינת פרמזן מעל.

מנה מושלמת וטעימה .

מתכונים מהמטבח האיטלקי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

קבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

 

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments