
מנת פסטה מהממת ברוטב עשיר של פטריות פורטבלו
כאלה ארוחות אני ממש אוהבת .
ארוחת פסטה מהממת וטעימה ויש לכם אותם בפחות מחצי שעה.
מנה ממש כמו במסעדה טובה , רוטב של פטריות פורטובלו טריות שבכל ביס יש נוכחות מרשימה של פטריות , עם שמנת וחמאה ,פרמזן ובזיליקום.
אז בימי הקיץ החמים זה ממש שווה ומומלץ להכין קל, טעים וכולם אוהבים.
פטריות הפורטובלו הן בשרניות ולכן מומלץ להשתמש בהן , אם לא מצאתם תשתמשו ברגילות.
המצרכים-
500 גרם חבילה פסטה איכותית מבושלת לפי ההוראות .
2 סלסלות פטריות פורטבלו אלה הגדולות (אפשר רגילות)
2 שיני שום כתושות
50 גרם חמאה
2 כוסות חלב
אריזה שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט מגורר
המון בזיליקום קצוץ טרי (20 עלים גדולים)
כרבע כוס גבינת פרמזן מגורדת.
מלח
פלפל שחור בנדיבות
אופן ההכנה –
מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את הפטריות שחתוכות לפרוסות.
מערבבים וצולים היטב עד שהפטריות מאבדות נפח.
מוסיפים שום מערבבים עוד כ 2 דקות ואז מוסיפים את החלב ,השמנת, תבלינים וחלק מהבזיליקום הקצוץ.
מערבבים היטב ומורידים מהאש .
מוסיפים גם את הגבינה לתוך הרוטב.
את הפסטה מבשלים ומסננים מהמים.
מעבירים לקערת הגשה.
מוזגים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים עוד המון בזיליקום .
מערבבים ומגישים מיד.
אפשר לגרר עוד גבינת פרמזן מעל.
מנה מושלמת וטעימה .
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
קבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר