מאפי שמרים במילוי תרד ורוטב ביאנקה – שילוב מושלם של טעמים !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

שבלולי בצק שמרים פריך במילוי רוטב ביאנקה לבן משמנת בשילוב של תרד וקצת גבינות משובחות , יוצא מאפה הכי טעים שיש !

מתאים לארוחות מוצ”ש , לבראנץ חלבי ובכלל לאירוח.

האורחים ממש נהנים כי זה פשוט חטיף נהדר ומיוחד.

 

 

 

שבלולי פיצה ביאנקה בשילוב תרד – מאפה נהדר וטעים

המצרכים-

לבצק –

350  גר’ קמח

כפית שמרים יבשים

כפית סוכר

כפית מלח

2 כפות שמן זית

כחצי כוס שמנת חמוצה או חלב או יוגורט

כשליש עד חצי כוס מים לפי ספיגת הבצק

למילוי –

רוטב ביאנקה-

250 מ”ל – אריזה שמנת מתוקה

50 גר’ גבינת שמנת עיזים או רגילה

קורט אגוז מוסקט

מעט מלח, פלפל לבן/שחור

חופן נדיב עלי בזיליקום טריים קצוצים דק דק

כפית קמח

חופן גבינת פרמזן/גרנה פדנו מגוררת (2-3 כפות)

100 גר’ עלי תרד טריים

אופן ההכנה –

מכינים את הבצק במיקסר לשים כל המרכיבים עד שמתקבל בצק חלק וגמיש.

מניחים להתפחה בחוץ שעה .

אפשר להכין מראש ולהתפיח במקרר לילה או יותר .

הכנת המלית –

  • שוטפים את עלי התרד וחולטים במיקרו 2 דקות, מקררים, סוחטים היטב וקוצצים דק.
  • מחממים את השמנת המתוקה לאחר שרתחה , מורידים מהאש ומשלבים לתוכה את גבינת עיזים/השמנת. מערבבים היטב ומשלבים קמח ואת התבלינים והבזיליקום הקצוץ.  מקררים היטב.
  • פותחים את הבצק מחלקים ל-2
  • מרדדים למלבן  על נייר אפייה מקומח.
  • מורחים את קרם השמנת על כל הבצק ומפזרים סביב גם את התרד הקצוץ
  • מפזרים מלמעלה את גבינת הפרמזן.
  • חותכים לרצועות בעובי ס”מ וחצי בערך.
  • מגלגלים לשבלולים ומניחים על נייר אפיה.
  • מתפיחים כחצי שעה

  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 בערך 25-30 דקות או עד שרואים שהמאפים מזהיבים יפה.
  • מגישים מיד – טעים כשזה טרי וחם.

כאן תלחצו למתכונים – פשטידות ומלוחים 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments