
הכנתי לביבות קינואה עם עדשים
בגרסה כשרה לפסח
יצאו ממש טעימות ושווה
ממליצה להכין בימי החג
ידעתם שקינואה זה כשר לפסח ?
כמו כן גם עדשים לאוכלי קטניות
אז הלביבה הזו ממש תתאים למי שאוהב לגוון .
גם טעים גם בריא וללא גלוטן
המצרכים –
1/2 כוס עדשים ירוקות
1/2 כוס קינואה
2 בצלים קצוצים
3-4 שיני שום
גזר מגורד
חופן מכל ירק –
פטרוזיליה,שמיר , בזיליקום.
פלפל ירוק חריף לפי טעם – לא חובה
חצי כפית כמון
פלפל שחור ,מלח
3 כפות קמח חומוס/קמח תפוחי אדמה
ביצה
אופן ההכנה –
משרים את העדשים והקינואה לכמה שעות אפילו לילה .
את הבצל מטגנים במעט שמן זית .
מעבירים למעבד מזון את כל המרכיבים (גם הבצל )
טוחנים יחד לעיסה חלקה .
מתבלים .
יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית .
במידה ולא רוצים לטגן
שמים על נייר אפייה עם שמן זית.
מברישים למעלה במעט שמן זית ואופים כחצי שעה על 190 מעלות .
מתכונים לפסח כאן
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
http://terios2.ru/forums/index.php?autocom=gallery&req=si&img=4612
https://vitz.ru/forums/index.php?autocom=gallery&req=si&img=4805
שאלה.
משהו בניסוח לא מובן לי:
כתבת: את הבצל מטגנים במעט שמן זית .
מוסיפים גם את הבצל ומטגנים עוד כמה דקות .
יש כאן טעות?
אשמח לתשובתך.
נכון אתקן
שלום לך-שאלה.
לא מבשלים את הקינואה והעדשים, אלא רק לאחר השרייה לילית?
לא מבשלים רק משרים