לביבות קינואה ועדשים עשירות וטעימות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי לביבות קינואה עם עדשים

בגרסה כשרה לפסח

יצאו ממש טעימות ושווה

ממליצה להכין בימי החג

ידעתם שקינואה זה כשר לפסח ?

כמו כן גם עדשים לאוכלי קטניות

אז הלביבה הזו ממש תתאים למי שאוהב לגוון .

גם טעים גם בריא וללא גלוטן

המצרכים –

1/2 כוס עדשים ירוקות

1/2 כוס קינואה 

2 בצלים קצוצים

3-4 שיני שום

גזר  מגורד

חופן מכל ירק –

פטרוזיליה,שמיר , בזיליקום.

פלפל ירוק חריף לפי טעם – לא חובה 

חצי כפית כמון

פלפל שחור ,מלח 

3 כפות קמח חומוס/קמח תפוחי אדמה 

ביצה 

אופן ההכנה –

משרים את העדשים והקינואה לכמה שעות  אפילו לילה .

את הבצל מטגנים במעט שמן זית .

מעבירים למעבד מזון את כל המרכיבים (גם הבצל )

טוחנים יחד לעיסה חלקה .

מתבלים .

יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית .

במידה ולא רוצים לטגן 

שמים על נייר אפייה עם שמן זית.

מברישים למעלה במעט שמן זית ואופים כחצי שעה על 190 מעלות .

מתכונים לפסח כאן 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 

 

 

Subscribe
Notify of
6 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
מיכל
18 days ago

שאלה.
משהו בניסוח לא מובן לי:
כתבת: את הבצל מטגנים במעט שמן זית .
מוסיפים גם את הבצל ומטגנים עוד כמה דקות .
יש כאן טעות?
אשמח לתשובתך.

מיכל
19 days ago

שלום לך-שאלה.
לא מבשלים את הקינואה והעדשים, אלא רק לאחר השרייה לילית?