לביבות כרובית וברוקולי בשילוב גבינות , טעימות וקלות להכנה,
והכי חשוב – לא צריך לטגן , אין ריחות ולכלוך,
שלא לדבר על חסכון בכמה קלוריות 🙂
ואפשר להכין מאותה תערובת גם מאפינס קטנים בתבנית שקעים.
לביבות כרובית וברוקולי אפויות בשילוב גבינות
לעבודה,
כרובית אחת קטנה חתוכה לפרחים
2 ענפי ברוקולי חתוכים לפרחים
1 בצל קצוץ
כף חמאה/שמן זית
3 ביצים
1/2 קופסה של גבינת שמנת/קוטג’
3 כפות שמנת מתוקה
50 ג”ר קצ’קבל מגורדת
מלח,פלפל לפי טעם
2 כפות קמח אני שמתי קמח כוסמין
3 כפות פירורי לחם
חופן עלי בזיליקום קצוצים דק דק
מתחילים בבישול של הברוקולי והכרובית במים כ- 20 דקות או עד לריכוך קל.
מעבירים למסננת.
בינתיים מטגנים את הבצל בכף של חמאה עד להזהבה קלה.
מניחים בקערה ביצים, גבינות, שמנת ותבלינים.
טורפים קלות. משלבים את הבצל הבזיליקום והקמח.
קוצצים את הברוקולי והכרובית לחתיכות קטנות ומכניסים לתערובת הגבינות והביצים.
מרססים/משמנים נייר אפייה עם מעט שמן זית.
מניחים כף גדושה של התערובת על נייר האפייה.
מכניסים לאפייה בתנור במחומם מראש על 180-190 מעלות .
אופים כרבע שעה עד 20 דקות.
להגיש בתוספת גבינות וירקות , בתאבון 🙂
אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן-
מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !