לביבות כרובית וברוקולי אפויות בשילוב גבינות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_5835

 

 

לביבות כרובית וברוקולי בשילוב גבינות , טעימות וקלות להכנה,

והכי חשוב – לא צריך לטגן , אין ריחות ולכלוך,

שלא לדבר על חסכון בכמה קלוריות 🙂

 

IMG_5827

 

ואפשר להכין מאותה תערובת גם מאפינס קטנים בתבנית שקעים.

 

 

לביבות כרובית וברוקולי אפויות בשילוב גבינות

לעבודה,

 

כרובית אחת קטנה חתוכה לפרחים

2 ענפי ברוקולי חתוכים לפרחים

1 בצל קצוץ

כף חמאה/שמן זית

3 ביצים

1/2 קופסה של גבינת שמנת/קוטג’

3 כפות שמנת מתוקה

50 ג”ר קצ’קבל מגורדת

מלח,פלפל לפי טעם

2 כפות קמח אני שמתי קמח כוסמין

3 כפות פירורי לחם

חופן עלי בזיליקום קצוצים דק דק

 

IMG_5846

 

 

מתחילים בבישול של הברוקולי והכרובית במים כ- 20 דקות או עד לריכוך קל.

IMG_5801

מעבירים למסננת.

בינתיים מטגנים את הבצל בכף של חמאה עד להזהבה קלה.

מניחים בקערה ביצים, גבינות, שמנת ותבלינים.

 

טורפים קלות. משלבים את הבצל הבזיליקום והקמח.

IMG_5813

IMG_5816

קוצצים את הברוקולי והכרובית לחתיכות קטנות ומכניסים לתערובת הגבינות והביצים.

מרססים/משמנים נייר אפייה עם מעט שמן זית.

IMG_5822

מניחים כף גדושה של התערובת על נייר האפייה.

מכניסים לאפייה בתנור במחומם מראש על 180-190 מעלות .

אופים כרבע שעה עד 20 דקות.

 

IMG_5827

IMG_5839

להגיש בתוספת גבינות וירקות , בתאבון 🙂

 

IMG_5844

 

 

 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן-

מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments