חזה עוף במשרה בלסמי סויה ובזיליקום

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_2522

IMG_2530

 

מתכון קל טעים ודיאטטי, לימי הקיץ החמים ובכלל.
חזה עוף מושרה בטעמים טובים ומוקפץ עם מעט שמן.
טעים ומשביע לכל השומרים  על המשקל.
מומלץ להגיש בתוספת מג’דרה או כל תוספת אחרת שאוהבים .

את חזה העוף אפשר להחליף בפרגיות .

מומלץ גם להכין על גריל !

 

 

המצרכים לכ- 4 מנות

500 ג”ר חזה עוף

כף חומץ בלסמי
כף שמן זית
כף דבש/סילאן
כף טריאקי
שן שום קצוצה
חופן נדיב של בזיליקום טרי -קצוץ
מלח, פלפל לפי טעם

 

 

מתחילים עם העוף-

מערבבים את כל חומרי המשרה.
חותכים את חזה העוף  לפרוסות  בעובי כ- 2 ס”מ.
מכניסים לתערובת להשרייה לפחות כשעה .
אפשר להכין  כמה שעות לפני –  ואז הטעמים נספגים  והעוף יוצא  עסיסי ורך.

מחממים מחבת טפלון גדולה עם 1-2 כפות שמן זית .

מטגנים את חזה העוף כ- 2-3 דקות מכל צד – עד להשחמה יפה.
כדי שהעוף ישמור על העסיסיות שלו לא לטגן יתר על המידה.
להגיש מיד לאחר הטיגון.

 

IMG_2517
IMG_2521

IMG_2523

בתאבון!

IMG_2540

IMG_2534

 

המתכון פורסם בעיתון לאשה במדור שלשה בסיר 

 

חזרה לדף הראשי 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments