היא רכה שוקולדית ונמסה לתוך הפה , עוגת שוקולד כשרה לפסח – ללא גלוטן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

את העוגה הזו אני מכינה לכל אוהבי השוקולד אצלי במשפחה .

לא קשור לפסח – היא פשוט כולה בטעם של שוקולד שנמס לתוך הפה

רכה ושוקולדית במיוחד.

תבנית עגולה 22-24

המצרכים-

5 ביצים

300 גרם שוקולד מריר

חצי כוס סוכר

100 גרם חמאה /נטורינה לפרווה

כפית מחית וניל/סוכר וניל

קורט מלח

1/2 כוס שקדים טחונים לקמח /אגוזים

אופן ההכנה –

חממו את התנור 175 מעלות טורבו

מפרידים את הביצים.

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב

בקערה נוספת מזכוכית ממיסים את החמאה והשוקולד – אפשר במיקרו או על בן מארי.

מוסיפים וניל ואת החלמונים לתוך תערובת השוקולד.

מערבבים לתוכה גם את קמח השקדים.

מקפלים את החלבונים לתערובת השוקולד.

מעבירים לתבנית

אפייה 175 מעלות כ- 40 דקות או עד שרואים שהעוגה יציבה.

לא להבהל אם העוגה צונחת קצת.

זו עוגה של פסח כמעט ללא קמח !

אבל היא טעימה ברמות קשות….

אפשר להכין ציפוי אבל גם ככה היא טעימה

ציפוי למי שרוצה –

100 גרם שוקולד

רבע מיכל שמנת מתוקה/פרווה להמיס במיקרו ולצפות.

היא רכה שוקולדית ונמסה לתוך הפה , עוגת שוקולד כשרה לפסח – ללא גלוטן

חוברת מתכונים לפסח 

למתכונים ללא גלוטן כנסו כאן 

המון מתכונים מהירים וקלים לוחצים כאן

מבחר מתכונים לשבת 

מתנות קטנות האינסטגרם 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי מתעדכן כל יום במתכונים שווים במיוחד – מסמנים בלייק

ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

Subscribe
Notify of
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oritush
2 years ago

אפשר לעשות את זה עם שמן קוקוס במקום חמאה?

Tamar
2 years ago

הי, האם אפשר להחליף את הסוכר באגבה, או מייםל או משהו בסגנון