סלט בורגול בשילוב כרובית ודלורית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

המנה הזאת בהחלט יכולה לשמש כארוחה שלמה צמחונית/טבעונית.

גם ירקות גם פחמימות ובתוספת של טחינה זה מושלם.

 

קלה ופשוטה להכנה,

 

המצרכים –

1/2 כוס בורגול 

2 כפות בצל אדום קצוץ

חופן פטרוזיליה קצוצה

מעט עלי אורגנו טריים

גרד מחצי לימון

כף מיץ לימון טרי

מלח ,פלפל,

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)

פרחי כרובית קטנה

כרבע דלורית קוביות

 

כרבע כוס טחינה מוכנה 

עלי אורגנו טריים או כל ירק אחר שאוהבים

 

 

משרים את הבורגול כשעה במים חמים.

מסננים מנוזלים.

מעבירים לקערה ומשלבים בצל, עשבי תיבול ותבלינים.

מערבבים לתערובת אחידה.

חותכים את הכרובית לפרחים קטנים. מניחים על נייר אפייה משומן בשמן זית.

כנ"ל גם את קוביות הדלורית.

מטפטפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לאפייה של כחצי שעה .

מכינים את הטחינה – עם לימון  ועלי אורגנו טריים- אפשר לשלב גם שן שום. 

מערבבים את הירקות עם הטחינה.

 

 

אפשרות הגשה –

לסדר את הבורגול  בצלחת הגשה ומעל להניח את הירקות עם הטחינה.

או שאפשר לערבב את הכל לסלט .

בתאבון 🙂

גם טעים ,גם בריא !

 

כנסו לכל המתכונים הצמחוניים שלי  

 

מתכונים עם כרובית  

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments