בורמוליקוס שקיבלו טוויסט יווני – לביבות המצה הכי טעימות שהכנתי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים 

 

בורמוליקוס שקיבלו טוויסט יווני – לביבות המצה הכי טעימות שהכנתי

אי אפשר לעבור את פסח בלי להכין לפחות כמה פעמים בורמוליקוס (בורמלוס) – לביבות מצה .

זה כל כך טעים ואפשר להכין במלא טעמים .

הבסיס – מצות רטובות , ביצים מלח פלפל .

אפשר להכין מלוח , בשילוב עם גבינות ואפילו מתוק – להגיש עם דבש מתובל וקינמון.

אז לקחתי את הבסיס והוספתי קישואים ועוד כמה טעמים

שמזכירים  לביבות קישואים יווניות.

יצא וואוו , טעים בטירוףף.

אז בפעם הבאה שמתחשק לכם להתפנק השבוע –

תכינו בורמוליקוס יווניות כאלה טעימות.

המצרכים –

4 מצות שבורות

2 ביצים

2 קישואים

מלח

פלפל

חופן שמיר נדיב

חופן פטרוזיליה

בצל קצוץ

(תוכלו להוסיף פירורי פטה יוונית טובה לתערובת )

אופן ההכנה –

בקערה שוברים מצות גב ומרטיבים עם מים.

נותנים לתערובת לעמוד כרבע שעה עד שהמים נספגים במצות והן ממש רכות.

מגרדים קישואים ואחרי כמה דקות סוחטים ומוסיפים לקערה.

מוסיפים גם את הירוקים הקצוצים ,בצל תבלינים וביצים.

מערבבים יחד לתערובת אחידה.

מחממים שמן ויוצרים לביבות .

מטגנים משני הצדדים וזוללים.

 

 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר – רוצים לשתף את המתכון? פשוט תעתיקו את הלינק של המתכון ושתפו !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments