קנלוני במלית פטריות וגבינת עיזים

 

מאפה קנלוני במלית של פטריות ובשילוב גבינת עיזים ברוטב עגבניות חלבי וטעים.

פשוט ביס מושלם !

טעמים קלאסים וטעימים שאהובים על כולם.

מאפה קל להכנה והאורחים פשוט אוהבים אותו .

מתאים כמובן לארוחת שבועות. 

לא עמוס בגבינות והטעם מאוד מעודן שכיף לאכול

אני משתמשת בקנלוני האיכותי של ברילה – לא מבשלת לפני ! אין צורך הקנלוני מתבשל ברוטב בזמן האפיה.

     

המצרכים 

חבילה קנלוני ברילה 

2 קופסאות פטריות טריות

בצל גדול קצוץ

3 כפות חמאה (30 גר')

קורט אגוז מוסקט מגורר

כף קמח

כוס וחצי חלב

מלח, פלפל

50 גר' גבינת עיזים קשה מגורדת (מסוג תום או גאודה)

200 גר' ריקוטה

לרוטב-

צנצנת רוטב עגבניות ברילה

חופן נדיב עלי בזיליקום קצוצים

קופסא שמנת מתוקה/לבישול

2 כוסות חלב

50 גר' מוצרלה מגורדת

50 גר' פרמזן מגורדת

 

מתחילים בהכנת המלית שנכנסת לתוך הקנלוני-

מטגנים בצל קצוץ בחמאה.

קוצצים היטב את הפטריות.

מוסיפים לבצל ומאדים מספר דקות.

משלבים כף קמח ואת החלב.

מוסיפים תבלינים, מערבבים עד לסמיכות ומורידים מהאש.

לאחר שהתערובת התקררה, משלבים את הגבינות- ריקוטה וגבינת עיזים.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני עד למילוי מלא.

   

בתבנית מלבנית מניחים את רוטב העגבניות.

משלבים בזיליקום טרי , שמנת וחלב.

מניחים את הקנלוני בתוך הרוטב וקצת מסובבים שהכל יכוסה ברוטב.

   

 

מפזרים את הגבינות המגורדות מעל – מוצרלה ופרמזן.

מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות כ- 50 דקות.

מוכן !

ממש פשוט להכנה וטעים סוף!

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי – מתנות קטנות התפריט היומי !

 

 

 

כאן כל המתכונים שלי בניחוח איטלקי 

 

מתכונים לשבועות 

תגובות

תגובות