פשטידת גזר ותרד ללא גלוטן

פשטידת גזר ותרד ללא גלוטן משולבת גם בכרשה

פשטידה עשירה בטעם , הודות לשילוב הירקות הנהדר שבה.

מעולה לארוחות צמחוניות – היא ללא מוצרי חלב או גלוטן .

 

בימי הקיץ החמים ובכלל באופן כללי , הכנת פשטידות מחבת הן אצלי על בסיס קבוע.

בעיקר מהירקות שזמינים אצלי במקרר באותו היום.

אין צורך להדליק תנור הכל נעשה במחבת .

 

וכך מכינים פשטידת גזר ותרד במחבת

2 כוסות תרד דחוסות

2 גזרים גדולים מגורדים

בצל גדול קצוץ

חצי כרשה קצוצה

תפוח אדמה מבושל

2 ביצים

מלח, פלפל שחור

מעט עירית קצוצה או בצל ירוק

חופן ירוקים – אני אוהבת בזיליקום אפשר כל ירק שאוהבים.

2 עלי נענע (שהוסיפו המון טעם) לא חובה 

הנענע גדלה אצלי ממש בקרבת הבזיליקום באדנית, ו 2 עלים קטנים התגנבו בטעות לתערובת אבל יצרו טעם מאוד מיוחד 

שהתמזג נהדר עם המתיקות של הפשטידה.

 

במחבת מטגנים בכף שמן את הבצל והכרשה.

משלבים גזר מגורד

מאדים 2-3 דקות.

מעבירים לקערה.

חולטים את התרד במיקרו, סוחטים וקוצצים.

מרסקים את תפוח האדמה ומוסיפים לתערובת.

משלבים את הביצים, עשבי התיבול והתבלינים.

מחממים כף שמן במחבת טפלון מעבירים את התערובת ומהדקים לתחתית.

2 דקות על אש גבוהה, 

מכסים במכסה לדקה ואחר כך מנמיכים לאש נמוכה לעוד 10 דקות.

הופכים בעזרת צלחת לצד השני ושוב עוד כ- 10 דקות .

מוכן !

כל מתכוני הפשטידות שלי 

מתכוני צמחוניים נוספים 

תגובות

תגובות