עוגת תפוזים בחושה – פרווה

 

עוגת בחושה בניחוח תפוז משכר, קלה ופשוטה להכנה.

העוגה אינה מכילה מוצרי חלב ומצויינת לאלרגיים לחלב או לקינוח ארוחות בשריות.

פינוק מושלם ב 5 דקות עבודה.

 

שילובים מומלצים לעוגה –   שוקולד צ'יפס, אגוזים, קינמון,

ממרח שוקולד – לתוספת של שיש ועוד כיד הדמיון.

אני מכינה אותה בתבנית סבתא 

מתאים גם ל – 2 עוגות באינגליש קייק

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

שקית וניל

חצי כוס מיץ תפוזים טרי

3/4 כוס שמן

גרידה מתפוז שלם

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

 

קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך-

מחממים תנור ל- 175 מעלות.

 

מניחים בקערה ביצים סוכר ושמן טורפים היטב.

מוסיפים את מיץ התפוזים , ווניל.

מערבבים קמח ואבקת אפייה ומשלבים לתערובת הנוזלית.

מעבירים לתבנית סבתא משומנת.

כאן אפשר לקחת כוס מהתערובת ולערבב עם כף ממרח שוקולד או שוקולית.

לזלף מלמעלה .

עוד שילוב שאוהבים אצלי – כף קינמון לערבב עם חצי כוס אגוזים שבורים,

לפזר למרכז התערובת ולזלף מעט תערובת מעל.

או חופן נטיפי שוקולד צ'יפס/ שוקולד מריר שבור – שהילדים ממש אוהבים.

נפלא 🙂

ואם ממש רוצים לפנק אפשר לצפות בשוקולד מריר מומס.

     

 

קלי קלות תכינו !!!

 

כל קינוחי הפרווה שלי 

מתכוני עוגות בחושות 

חזרה לדף הראשי 

 

תגובות

תגובות