עוגת דבש – תפוח

 

IMG_6238

 

IMG_6234

IMG_6238

עוגת דבש  בחושה בשילוב תפוחים, קלה מאוד להכנה.

העוגה יוצאת רכה ועסיסית, הודות לתפוחים.

השילוב של דבש ותפוחים הוא שילוב טעמים נפלא. ומתאים כמובן לראש השנה .

 

 

מבחר מתכונים לראש השנה   

 

 

המצרכים לתבנית אינגליש קייק-

 

2 ביצים

1/3 כוס סוכר חום

1/3 כוס דבש

1/3 כוס שמן

1/2 כפית קינמון

קורט ציפורן

1/2 כפית גרד לימון

1 כוס קמח

כפית אבקת אפייה

1/4 כוס שקדים או אגוזים טחונים

1/4 כוס אספרסו (או קפה)

לתערובת התפוחים-

3 תפוחי יונתן קטנים אפשר גם אחרים

1/4 כפית גרד לימון

1/4 כפית קינמון

כף סוכר חום

כף דבש

 

 

בקערה להקציף את הביצים ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום, הדבש, השמן, הקפה והתבלינים .

להוסיף קמח, אבקת האפייה והשקדים הטחונים.

לערבב לתערובת אחידה ולשפוך לתבנית אינגליש קייק

להשאיר כ- 3 כפות מהתערובת בצד.

לערבב את התפוחים עם הסוכר החום, הדבש, גרד הלימון והקינמון, ולפזר מעל העוגה.

מעל התפוחים לפזר את 3 הכפות שהשארנו מתערובת העוגה.

לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ 50- 45 דקות. לקראת סוף האפייה להוריד טמפרטורה ל-150. 

 

הצטרפו לקבוצה של מתנות קטנות בפייסבוק 

 

IMG_6235

 

IMG_6243

 

בואו לעקוב אחרי גם באינסטגרם של מתנות קטנות 

 

 

תגובות

תגובות