שבלולי בצק עלים עם תפוחי אדמה מתכון מהיר וקל

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מה עושים כשנשאר פירה מארוחת הצהריים?

מכינים בזריזות בורקס שבלולים, קטנים ומטריפים .

בצק עלים נמצא אצלי תמיד זמין במקרר,

לפירה הוספתי קצת תבלינים וביצה וממש בקלות יצאו לי מאפים נהדרים וטעימים שנחטפו מהשולחן.

מאגר מתכוני הבורקס שלי 

 

המצרכים-

בצק עלים שמרית (על בסיס שמן)

2-3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים כמו פירה

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור

ניתן לטגן בצל ולשלב פנימה מוסיף המון

ביצה

אופן ההכנה –

  • מערבבים את הפירה עם כל המרכיבים לתערובת אחידה
  • פותחים את הבצק ,מקמחים טיפונת את נייר האפייה ומרדדים טיפה ליישר .
  • מורחים את מלית תפוחי האדמה על כל הבצק
  • מגלגלים את הבצק לכרוכית וחותכים לפרוסות בעובי ס”מ וחצי בערך.
  • מניחים על נייר האפייה
  • מכניסים לתנור 180 מעלות כחצי שעה או עד שרואים שהמאפים מזהיבים.

פשטידות ומלוחים

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments