קציצות כרישה לחג מתכון של אמא עם שדרוגים שלי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לקחתי את קציצות הכרישה של אמא ושדרגתי אותם בתוספות שלי.

יצאו קציצות משגעות וטעימות – לא רק לימי הפסח .

לכל ימות השנה

טעימות בטירוף

נזללו מיד

בתוך התערובת הכנסתי גם חזה עוף טחון ועוד כמה מרכיבים שהרכיבו קציצה פשוט מושלמת

יצאו 15 קציצות

אפשר ומומלץ להכפיל כמות !

 

המצרכים-

כרשה אחת גדולה

תפוח אדמה גדול

300 גר’ חזה עוף טחון

קישוא

חופן פטרוזיליה רק העלים

חופן שמיר רק העלים

בצל ירוק 1-2

מלח

פלפל

מעט כמון

2 כפות קמח מצה /פירורי לחם אחרי פסח

ביצה

אופן ההכנה –

מבשלים את הכרישה עם תפוח האדמה (מקולף וחתוך לקוביות )עד לריכוך

מסננים היטב.

מעבירים במעבד מזון את הירוקים הקישוא עם הכרישה ותפוחי האדמה .

מעבירים לקערה ומוסיפים עוף טחון ביצה תבלינים וקמח.

מערבבים טוב ונותנים לתערובת לנוח שעה במקרר.

יוצרים קציצות ומטגנים כמו לביבות.

בתאבון וחג שמח.

חוברת המתכונים לפסח 

 מתנות קטנות האינסטגרם 

לוחצים כאן לחוברת הקינוחים לפסח במיוחד !

חוברת מתכונים לפסח מאגר  ענק 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments