סלט חסה משודרג בשילוב קינואה וסלק

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

סלט חסה מרענן, מעולה לאירוח ,

כזה שעושה רושם על האורחים והוא גם ממש טעים !

חסה טרייה וקראנצ’ית , עם ירוקים  בשילוב גרגרי קינואה שמתפצפצים בפה והסלק שמוסיף טעם מתוק ועמוק.

סלט פשוט נהדר !

 

קלי קלות להכנה,

המצרכים –

חבילה לבבות חסה טרייה/אפשר כל חסה /ערבית/ אייסברג העיקר שתהיה טרייה!

סלק גדול או 2 בינוניים

2 בצלים ירוקים קצוצים

חופן נדיב עלי פטרוזיליה קצוצה כחצי חבילה

3/4 כוס קינואה אדומה מבושלת במי מלח

הרוטב-

3 כפות חומץ בלסמי

מעט מלח

2-3 כפות שמן זית

כף חומץ יין או לימון

 

מבשלים את הסלק כחצי שעה ומקררים , קולפים וחותכים לקוביות.

את הקינואה מבשלים עד לריכוך –

כדי לקצר תהליך אפשר להשרות אותה כמה שעות ואז הבישול הוא ממש 2 דקות.

הרכבת הסלט – קורעים את החסה בידיים לחתיכות גדולות.

משלבים את הפטרוזיליה והבצל הירוק.

מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב.

מפזרים את קוביות הסלק מלמעלה.

לפני ההגשה משלבים את חומרי הרוטב

בשבועות – אפשר לשלב מעל הסלט פירורי גבינת רוקפור או אחרת

חג שמח !

סלט נפלא – גם יפה וגם טעים !

כאן מבחר מתכוני הסלטים שלי 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

כאן מאגר המתכונים לשבועות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments