מתכון לבורקס מנגולד וגבינות שיש בכל מקרר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי לשבת בבוקר פינוק למשפחה

פתחתי את המקרר הוצאתי בצק עלים, חבילה של מנגולד (אני תמיד קונה עם כל הירק)

במגירה של הגבינה כל מה שיש.

הכנתי בורקסים קטנים נפלאים ממש טעם של לוינסקי .

בואו מכינים בקלות

ציפוי של שומשום סביב תורם לטעם והופך את הבורקס לתענוג בפה.

איך הכנתי בדיוק

יש כאן סרטון 

המצרכים-

בצק עלים שמרית 300 גרם

100 גרם גבינה צפתית

3 כפות גדושות קוטג’

100 גרם גבינה צהובה

3 כפות פרמזן מגוררת

30  גרם גבינת עיזים פטה או אחרת(מי שלא אוהבת לא חייבת אפשר בולגרית במקום )

חבילה גדולה של עלי מנגולד

למריחה

ביצה

חצי כוס שומשום (אפשר גם מלא)

אופן ההכנה –

חותכים את החלק הירוק של המנגולד.

מכניסים למיקרו ל- 2 דקות

מוציאים מקררים ,סוחטים היטב  וקוצצים .

פותחים את הבצק על ניר אפיה עם מעט קמח ומרדדים קצת יותר דק.

מורחים שכבה של קוטג’.

מעליה מפזרים את המנגולד החלוט והגבינות.

מגלגלים לגליל (כרוכית)

חותכים לפרוסות בעובי של 3 -4 ס”מ בערך

מגלגלים בביצה ואחר כך בשומשום.

מניחים על ניר האפייה .

מכניסים לתנור 170-180 מעלות עד שאפוי טוב כחצי שעה.

מגישים חם חם זה פשוט תענוג

מתכונים לארוחות השבת 

מתכונים צמחוניים ללא בשר

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments