לביבות בטטה מתכון מנצח

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות בטטה משגעות וטעימות והן ללא גלוטן 

ומכינים אותן ממש בקלות .

אני מאוד אוהבת בטטה ומשלבת אותה המון במתכונים שלי.

מתכונים עם בטטה 

בתוך מרקים,לביבות,קציצות, בתנור ועוד .

השבוע הכנתי לביבות בטטה בשילוב של כרשה

לביבות ללא גלוטן טעימות ועשירות .

את הלביבות אפשר לטגן או לאפות

לפני שמתחילים חשוב מאוד ! – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

 

המצרכים –

2 בטטות בינוניות מגורדות

בצל קצוץ

20 ס”מ כרשה קצוצה

2 כפות קמח חומוס /או קמח עדשים/פירורי לחם/קמח מצה

ביצה (לטבעונים במקום ביצה תוסיפו עוד 2 כפות קמח חומוס)

מלח, פלפל שחור

אפשר מעט אגוז מוסקט

איך מכינים לביבות בטטה כאלה יפות וטעימות ?

אופן ההכנה –

  • מניחים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים מחצית מהבצל הקצוץ
  • משלבים את את הכרשה ומטגנים עד להזהבה קלה.
  • בקערה מניחים את הבטטה המגורדת ואת חצי הבצל הקצוץ
  • מוסיפים את הבצל והכרשה המטוגנים.
  • משלבים את התבלינים,הביצה והקמח, ומערבבים היטב.
  • מניחים בצד כמה דקות לספיגת טעמים.
  • מחממים מעט שמן במחבת טפלון ומטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים
  • בשלב זה במקום לטגן, אפשר להניח על נייר אפייה משומן ולאפות בתנור 25 דקות על חום 180 מעלות.

 

אוהבים לביבות ?

לוחצים כאן למבחר מתכוני הלביבות שלי

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים  במתכונים חדשים ?

נרשמים לניוזלטר כאן בבלוג !

הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי” 

וגם לקבוצה ” התפריט היומי” 

ואם יש לכם אינסטגרם –  כאן קישור לדף הטעים שלי  בואו לעקוב

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments