רוגלך שוקולד מהירים מבצק פריך.
הבצק מושלם ומלית שוקולד שהיא תמיד מנצחת !
אין מי שלא אוהב – זהירות… העוגיות שנזללות הכי מהר .
כשרוצים משהו מתוק ומהיר שהילדים ממש אוהבים מכינים רוגלך שוקולד
בצק פריך מהיר, אין צורך לקרר יותר מידי – תוך כשעה יש לכם רוגלך מדהימים.
מורחים בממרח שוקולד אהוב כלשהוא אני ממליצה או על נוטלה ודומיו או על השחר – הם לא “בורחים” ונשארים יציבים באפייה.
חותכים למשולשים מגלגלים ואופים – רוגלך שוקולד נהדרים בקלי קלות.
אין ספק שזה תמיד כיף וטעים
בצק פריך ושוקולד
המצרכים-
בצק פריך –
2 וחצי כוסות קמח -350 גר
כפית אבקת אפייה
200 גר חמאה לחתוך קוביות
ביצה
רבע כוס סוכר
שקית סוכר וניל
קורט מלח
3-4 כפות חלב /שמנת מתוקה
ממרח שוקולד מוכן מה שאוהבים
ההכנה –
מכינים את הבצק במעבד מזון שמים חמאה סוכר וקמח לשים עד לפירורים ואז מוסיפים את שאר המרכיבים – שמנת או חלב תוסיפו במידת הצורך לקבלת בצק אחיד.
לא ללוש יותר מידי.
לתת לבצק מנוחה קצרה של רבע שעה.
מחלקים בצק ל- 4 כדורים
פותחים כל כדור בצק על נייר אפייה לעיגול.
מורחים שכבה נאה של שוקולד
חותכים למשולשים
מגלגלים לרוגלך ומניחים על הנייר.
את התבנית מכניסים לרבע שעה למקרר ואחר כך לאפייה.
אפייה כ- 20-30 דקות 175 מעלות.
מעט אבקת סוכר מלמעלה וזוללים!