קניידלך רכים ונמסים בפה – מתכון משופר עם פטנט למרקם עננים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

קניידלך מתכון משופר עם פטנט למרקם עננים

קניידלך זה אחד המאכלים הכי טעימים שיש.

אני תמיד מצטיידת בתקופת פסח בכמה חבילות קמח מצה שיהיו לי במזווה

כדי להכין קניידלך לאורך כל השנה .

הכנתי קניידלך רכים ממש ענן בפה  – מתכון משופר שאתם פשוט חייבים לאמץ.

זה קצת יותר השקעה בעבודה מהמתכון הרגיל לקניידלך ,אבל אני ממש ממליצה לכם להשקיע ולהכין למשפחה בערב החג .

 

 

המצרכים – (20-25 יחידות )

כוס וחצי מים

1/3 כוס שמן

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

קורט של סוכר -לא חובה

כוס ורבע קמח מצה

רבע כפית אבקת אפייה

2 ביצים

אופן ההכנה –

אני מכינה בסיר על הגז.

מחממים בסיר מים ומוסיפים שמן מלח ,פלפל וסוכר.

לאחר שהכל מגיע לרתיחה, מורידים מהאש ומיד מוסיפים את קמח המצה ואבקת אפייה.

מערבבים היטב  ומקררים מעט.

מפרידים את הביצים.

את החלבונים מקציפים לקצף תפוח ויציב.

את החלמונים מוסיפים לתערובת הקמח.

מקפלים את החלבונים לתערובת כמו שעושים בעוגות.

מניחים להתייצבות ל 10 דקות.

לא מבשלים קניידלך בתוך מרק – הם עוברים בישול בסיר עם מים מלח ופלפל שחור !

אחר כך מגישים אותם בתוך צלחת עם מרק .

מחממים בינתיים מים בסיר , מוסיפים מלח ופלפל שחור.

יוצרים כדורים וזוקרים לתוך המים.

בישול של 2-3 דקות.

מוציאים בכף מחוררת .

מגישים בתוך מרק

זה תענוג של מתכון תכינו ותראו הבדל

קניידלך שיוצאים רכים חלום.

עוד מתכונים מהמטבח הרומני 

לא לפספס !!

חוברת מתכונים לפסח ממש כאן 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

מוזמנים לאינסטגרם שלי שם תוכלו לראות את כל הסרטונים שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments