קוביות פילו במלית קרם פטיסייר – מאפים קטנים ומטריפים.
בצק פילו דקיק ופריך, ממולא בקרם וניל – כשזה יוצא מהתנור זה פשוט חלום של מאפה.
הכנה ממש קלה ומהירה – מאפי רושם משגעים
מכינים קרם פטיסייר מהיר
פותחים בצק פילו מצונן ומכינים בזריזות
המצרכים-
בצק פילו שמרית
כ- 100 גר’ חמאה מומסת
להכנת הקרם –
2 כוסות חלב
2 ביצים
כפית מחית וניל/ 3 שקיות סוכר וניל
6 כפות סוכר
4 כפות קורנפלור
אופן ההכנה –
מתחילים בהכנת הקרם – מחממים כוס וחצי חלב עם סוכר ווניל.
מערבבים את החלב הנותר עם הקורנפלור עד שמקבלים תערובת אחידה ללא גושים.
טורפים גם את הביצים ומעבירים לחלב עם הקורנפלור לערבוב של כל התערובת.
מורידים את החלב החם מהאש. מקררים כדקה ומוסיפים את תערובת הקורנפלור והביצים , תוך כדי ערבוב .מחזירים לאש לבישול כשכל הזמן מערבבים עם מטרפה עד שהקרם הופך לסמיך.
מורידים מהאש ומקררים היטב.
מכניסים למקרר או אפשר לקרר בזריזות ולשים את הסיר על קערה עם קרח.
פותחים את הבצק – מניחים מגבת על העלים.
מוציאים עלה אחד
מורחים בחמאה מומסת.
חותכים ל – 2 חלקים .
מניחים כף גדושה מלית בקצה העלה ומגלגלים לצורת ריבוע .
הסבר מדוייק תוכלו לראות למטה בסרטון.
מכניסים לאפייה 20-30 דקות עד השחמה של המאפים.
בוזקים אבקת סוכר ומגישים
טעים גם חמים וגם לאחר שמתקרר.
מאגר מתכונים עם בצק פילו
מאגר ענק של מתכונים לעוגיות
מתכונים לארוחות השבת
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
הי מאומן איזה קטע שקוראים לי נחמן ולך קוראים מאומן…
כי זה ביחד יוצא נחמן מאומן😆😅
תודה רבה נראה טוב מאד!!!!!!!!!!
כמה חתיכות יוצא מהכמות הזאת של הקרם?
הי נחמן אני לא יודע אבל זה בהחלט נראה טוב!