פשטידת ברוקולי קלה ומהירה להכנה.
פשטידה שמכינים במחבת כבדה וחוסכים הפעלת של התנור.
אפשר להשתמש בברוקולי טרי ואם אין אז בקפוא.
מעט מצרכים והרבה מאוד טעם.
פשטידת ברוקולי מהירה במחבת
המצרכים –
חצי קילו ברוקולי טרי או קפוא
בצל גדול
כרשה קטנה
2 ביצים
כף קמח כוסמין/רגיל או פירורי לחם/קמח מצה בפסח
חופן בזיליקום או ירוקים אחרים
מלח, פלפל שחור
מעט שמן זית
מתחילים בבישול הברוקולי במי מלח עד לריכוך קל, בערך כרבע שעה.
מסננים ומניחים בקערה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ והכרשה עד להזהבה קלה.
מוסיפים את תערובת הבצל והכרשה לברוקולי שבקערה.
משלבים את שאר המרכיבים והתבלינים.
מחממים מחבת כבדה עם כף שמן.
מכניסים את התערובת ומהדקים היטב.
5 דקות על אש גבוהה ואחר כך להנמיך לעוד 5-7 דקות אש נמוכה.
הופכים לצד השני ומטגנים באותה צורה.
מוכן 🙂
בתאבון !
- במידה ורוצים להכין פשטידה גדולה יותר בתבנית מלבנית – מכפילים את הכמויות לתבנית 20/30 ומכניסים לאפייה בתנור
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
המתכון פורסם בעיתון לאשה במדור שלשה בסיר