פשטידת אטריות או פסטה מוקרמת עם גבינות .
זה אחד המתכונים הכי קלים שיש- במיוחד לחופש הגדול והרותח!
ארוחת ערב מהירה לילדים ולנכדים שבאים להתארח.
כולם אוהבים וזוללים.
תוכלו לשלב כמה גבינות שיש במקרר.
מבשלים אטריות או פסטה לפי ההוראות.
מסננים ואז מוסיפים כמה פרודוקטים, מערבבים
ומכניסים לתנור .
תבנית 20/25 לשמן קלות עם חמאה.
אפשר עגולה 25-26
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
המצרכים-
חבילה של אטריות 400 גר’ או פסטה
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
(אפשר גם בצל מטוגן )
3 ביצים
גביע קוטג’
גביע שמנת חמוצה או גבינה לבנה
200 גר’ גבינה צפתית מפוררת -או פטה או בולגרית
כוס וחצי חלב
1/4 כוס שמן זית או חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט מגורר
כוס גבינה צהובה -מכל סוג מגורדת
אפשר לשלב לתוך הפשטידה -פטריות קצוצות או תירס משימורים
או תרד טרי.
אופן ההכנה –
מבשלים את האטריות במי מלח עד לריכוך .
מסננים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הגבינות והבצל .מהגבינה הצהובה משאירים מחצית לפזר למעלה
מתבלים בפלפל שחור ומעט אגוז מוסקט .
מערבבים יחד הכל לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית
מפזרים גבינה צהובה למעלה . מכסים בנייר אפייה או נייר כסף.
אופים 170 מעלות כחצי שעה.
העמוד שלי באינסטגרם
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר