פסטה ברוטב בטטה קרמי וטעים.
המתכון הכי אהוב אצלנו בבית
לפחות פעם בשבוע אני מכינה אותו – אהוב במיוחד על זיו בני הצעיר.
הפסטה של זיוי , ככה קוראים לה אצלנו בבית
כשמתחשק להכין ארוחה מהירה קלה וטעימה זו בדיוק המנה
מנה מושלמת להכין גם לערבי חנוכה !
יש לכם אינסטגרם ?
בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
המצרכים ל-2 מנות
חצי חבילה פסטה – איזה שאוהבים
בטטה בינונית
20 גר’ חמאה
כוס וחצי חלב
מלח, פלפל שחור
חופן עלי בזיליקום טריים או אורגנו
פרמזן מגוררת להגשה
אופן ההכנה – קל ומהיר
מבשלים את הפסטה במים עם מלח .
בינתיים שמים את הבטטה במיקרו בפולסים של דקה עד שהיא מתרככת.
קולפים אותה – בזהירות כי זה חם ! מרוקנים את התוכן , חותכים לקוביות ומניחים בסיר קטן.
משלבים חמאה ומאדים קלות. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים 2-3 דקות.
טוחנים בבלנדר מוט לתערובת אחידה.
אם הרוטב סמיך, אפשר להוסיף עוד חלב.
מתבלים בתבלינים. ומגישים עם גבינת פרמז’ן מגוררת
נפלא טעים וקל להכנה !