פיצה כרובית – פשטידת פיצה כרובית זה מטורףף

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

השבוע חוגגים את יום הפיצה הבינלאומי.

הכנתי פשטידת פיצה כרובית טעימה בטירוףף.

נרשמה ממש התלהבות , טעמים נהדרים של כרובית ,עם רוטב שמנת,

קצת תבלינים וגבינות.

בצק פיצה בתחתית ויש לכם ארוחת ערב שווה וטעימה .

קל קל ומהיר.

המילוי – לפיצה אחת,  מומלץ להכפיל כמות

המצרכים-

בצל אחד פרוס

חצי כרובית בינונית

חצי אריזה שמנת מתוקה

מעט מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אגוז מוסקט מגורר

חופן בזיליקום קצוץ

3 כפות פרמז’ן מגוררת

כפית קמח

ביצה

חופן גבינה צהובה מגורדת (גאודה, מוצרלה רגילה)

בצק פיצה קראסט שמרית- כדור אחד

אופן ההכנה –

מוציאים את הבצק מהמקרר

מבשלים את פרחי הכרובית במים כ- 5 דקות עד לריכוך קל.

מסננים ומקררים.

מטגנים את הבצל הפרוס במעט שמן זית.

מערבבים בקערה שמנת תבלינים פרחי כרובית קטנים ביצה וקמח

משטחים את הבצק על ניר אפיה ומעבירים לתבנית בקוטר 22-24.

מסדרים מעל הבצק את הבצל המטוגן.

מעליו מעבירים את הבלילה עם הכרובית.

מסדרים ומשטחים ומפזרים גבינה צהובה מלמעלה.

אופים בתנור 180 מעלות כ-40 דקות או עד שזהוב ואפוי היטב.

בתאבון טעים טעים

מתכון לבצק פיצה תוכלו למצוא כאן 

רוצים לראות איך הכנתי

מצטרפים ועוקבים אחרי באינסטגרם 

כנסו וצפו בסרטון כאן 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כנסו כאן  להצטרף לווטסאפ שלי  מקבלים את המתכונים החדשים שלי ישירות לנייד

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments