פיצה בשר הכנתם כבר ? זה מושלם

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

ארוחה טעימה ומהירה שמכינים בקלי קלות.

פיצה בשרית – טעם של פיצה אבל בתערובת של בשר טחון שהוא מתובל בעגבניות ובזיליקום.

מונח על בצק פוקצ’ה רך וטעים  , ארוחה ממש טעימה קלילה שמכינים בקלות.

 

 

המצרכים – 2 -3 מאפים

לבצק –

500 גר’ קמח פיצה /לחם

כף שמרים יבשים או 25 גר’ טריים

כף סוכר

4 כפות שמן זית

כפית מלח

כוס וחצי מים או יותר

 

לבשר –

400 גרם בשר בקר טחון טרי עם מעט שומן

4 עגבניות בשלות קצוצות דק

(או לחילופין – קופסא קטנה של עגבניות קצוצות דק)

בצל גדול קצוץ

4 שיני שום כתושות

צרור עלי בזיליקום טרי קצוץ

מעט אורגנו מפורר

שמן זית

מלח

פלפל שחור

מעט תבלין צ’ילי לחריפות

או פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה –

הכנת הבצק –

למיקסר נכניס שמרים עם כוס מים וסוכר ניתן לתערובת לתפוח קלות כ- 10 דקות.

נכניס את שאר המרכיבים ונלוש לבצק חלק ורך  ממש דביק – אם לא דביק תוסיפו מים.

לישה של כ- 7-10 דקות .

לאחר הלישה לשים בקערה משומנת עם שמן זית לכסות .

לתת לבצק לתפוח כשעה וחצי.

אפשר להכין מראש ולתת תפיחה במקרר לילה.

להכין את המילוי-

 

מטגנים את הבצל במעט שמן זית.

מוסיפים את הבשר והשום.

מטגנים כמה דקות תוך כדי שמפוררים את הבשר.

מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד כ- 2 דקות.

מוסיפים גם בזיליקום קצוץ ותבלינים.

מקררים את התערובת .

מחלקים בצק ל-2 או 3.כדורים ונתנים להם מנוחה קצרה.

פותחים כל כדור בעזרת הידיים עם מעט שמן זית על נייר אפייה.

משטחים מעל הבצק את הבשר. מטפטפים שמן זית סביב על השוליים וקצת מעל הבשר.

נותנים מנוחה של כחצי שעה.

מחממים תנור על 220 מעלות ומכניסים לאפייה של 10-15 דקות

מגישים מיד חם חם עם טחינה ליד זה מושלם !

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

 – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

חפשו אותי כאן באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments