פוטטוס הכי טעימים ופריכים שאכלתם בשיטה ממש קלה להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי בשבת תבנית פוטטוס – תפוחי אדמה צלויים בתנור בשיטה ממש קלה.

יצאו פוטטוס משגעים .

מעולה לכל ארוחה ואפילו תוכלו להגיש כזו תבנית גם בשבועות .

אפשר לפזר קצת גבינת פרמזן לפני ההגשה וזה יוצא מאוד טעים.

בשיטה שלי אני מבשלת את תפוחי האדמה אחרי שכבר חתכתי לפרוסות .

ממש כמה דקות ואז מתחילה את התיבול והאפיה.

המצרכים-

5 תפוחי אדמה

תיבול-

כפית פפריקה מתוקה

כפית שום גבישי

פלפל שחור גרוס

מלח גס

חצי כפית אורגנו יבש

חצי כפית בזיליקום יבש

או תימין

אפשר מעט צ’ילי יבש

כף קמח תפוחי אדמה או קורנפלור

שמן זית בנדיבות

אם רוצים חלבי-

50 גר’ פרמזן מגורדת בסיום האפייה.

אופן ההכנה 

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות כמו פוטטוס.

מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר.

כשהמים רותחים מכניסים את תפוחי האדמה לסיר.

בישול של 5 דקות ולסנן.

מחממים תנור 190 מעלות.

מסדרים בתבנית של התנור ניר אפיה.

מעליו מזלפים שמן זית 3-4 כפות.

מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.

מעבירים את תפוחי האדמה לנייר ומערבבים יחד עם השמן והתבלינים.

מפזרים מעל את קמח תפוחי האדמה ומערבבים שוב בעדינות.

מכניסים לתנור 190 מעלות.

אפייה של כחצי שעה. לבדוק שתפוחי האדמה רכים לפני שמוציאים.

בהגשה אפשר לפזר על תפוחי האדמה החמים גבינת פרמזן ולהגיש

זה נפלא .

יש לכם אינסטגרם ? 

מצטרפים עכשיו לעמוד שלי ועוקבים אחרי 

 

חוברת המתכונים לשבועות 

 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments