עוגת תפוחים עם שטרוייזל אוכמניות – סופר טעימה וקלה להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת תפוחים עם שטרוייזל אוכמניות – סופר טעימה וקלה להכנה

לארוחת שבת האחרונה הכנתי במהירות ובזריזות עוגה לקינוח.

עוגת תפוחים בחושה ומהירה שאני מכינה כמעט כל שבוע , וכשיש אוכמניות טריות במקרר ,

אני אוהבת לשלב אותם בתוך העוגות. שילוב של התפוחים עם עוגה רכה ועסיסית ואוכמניות חמצמצות יחד – ביס מנצח!

עוגה קלה להכנה הכל בקערה אחת מערבבים ,מכינים שטרוייזל ומסדרים מעל העוגה

ומכניסים לתנור – תוך 30-40 דקות יש עוגה נהדרת שכיף לקנח איתה ארוחה.

את העוגה הכנתי פרווה עם נטורינה תחליף הפרווה שלי לחמאה .

תבנית מלבנית 18/28

המצרכים –

3 ביצים

100 גר' נטורינה לפרווה /חמאה רכה

3/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

גרידה מתפוז או לימון

1/3 כוס קרם קוקוס/ מיץ תפוזים

כוס וחצי קמח

קורט מלח

כפית גדושה אבקת אפייה

2 תפוחים גדולים- זהובים או פינק ליידי קלופים וחתוכים לקוביות

חצי כוס אוכמניות טריות/קפואות – אפשר גם תותים

לשטרוייזל / קראמבל –

40 גר' נטורינה/חמאה

3 כפות סוכר

חצי כוס קמח

2 כפות קמח שקדים/ אגוזי מלך טחונים

מעט וניל מעט קינמון

קורט מלח גרידה של לימון

עוגת תפוחים עם שטרוייזל ואוכמניות – סופר טעימה וקלה להכנה

אופן ההכנה –

  • בקערה טורפים את נטורינה/חמאה עם הסוכר ,מלח,וניל ותערובת אחידה.
  • משלבים ביצים ומיץ ומערבבים היטב.
  • מוסיפים גם את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
  • משלבים לתוך התערובת את התפוחים החתוכים.
  • מעבירים לתבנית – אפשר על גבי נייר אפייה.
  • מערבבים את מצרכי השטרוייזל לתערובת פירורית
  • מפזרים את האוכמניות מעל העוגה ומטמיעים מעט בתוך העוגה.
  • מפוררים את השטרוייזל מעל האוכמניות .
  • מכניסים לאפייה 175 מעלות כ- 40-50 דקות או עד שרואים שהעוגה הזהיבה היטב.
  • עוגה שווה וסופר טעימה וממש קלה להכנה

 

מאגר מתכונים לעוגות בחושות 

חוברת מתכונים לשבועות – לוחצים כאן לקבלת החוברת 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

 מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

או גם כאן קבוצת ווטסאפ שלי

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

" התפריט היומי" 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

תגובות

תגובות