עוגת תפוחים בחושה ופירות יער

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

עוגת תפוחים בחושה ופירות יער שווה ביותר!

 

 

מארחים או מוזמנים וצריכים עוגה פרווה שתהייה גם טעימה וגם מרשימה ?

העוגה הבאה היא בדיוק הפתרון המושלם.

בצק דק מועשר באגוזים ותבלינים, מעליו תפוחים ופירות יער בכמות נאה.

עוגה תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה , טעימה ומיוחדת

מניסיון, נחטפת מהשולחן בהתלהבות.

והיא ללא מוצרי חלב.

 

איך מכינים עוגת תפוחים בחושה עם פירות יער?

המצרכים לתבנית קוטר 24

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

2 כפות מיץ לימון

גרד לימון

גרד תפוז

1/2 כפית קינמון טחון

1/3 כוס אגוזי מלך טחונים

כוס ורבע קמח

כפית אבקת אפייה

 

4 תפוחים מהסוג הרך – מוזהב , חרמון,יונתן

1/4 כוס פירות יער או אוכמניות

גרד לימון

מעט קינמון

2 כפות ריבה – משמש או אחרת

 

בקערה טורפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן מיץ לימון ותבלינים.

משלבים את היבשים – קמח, אגוזים ואבקת אפייה.

מערבבים לתערובת אחידה.

משמנים תבנית עגולה.

מכינים את התפוחים- קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מערבבים עם 2 כפות הריבה ,קינמון וגרד לימון.

מניחים 3/4 מתערובת העוגה על התחתית.

מניחים את התפוחים מעל.

ל1/4 תערובת הנותרת משלבים את פירות היער.

מניחים מעל התפוחים.

מכניסים לתנור מחומם 170 מעלות לאפייה של כשעה.

כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להבריש בסירופ מייפל או דבש 

בתאבון 🙂

 

עוגת תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה בשילוב פירות יער

  • לא אוהבים פירות יער – אפשר לוותר !

כל מתכוני עוגות הפרווה שלי 

מבחר מתכונים של עוגות בשילוב פרי 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות