עוגת תפוחים בחושה ופירות יער שווה ביותר!
מארחים או מוזמנים וצריכים עוגה פרווה שתהייה גם טעימה וגם מרשימה ?
העוגה הבאה היא בדיוק הפתרון המושלם.
בצק דק מועשר באגוזים ותבלינים, מעליו תפוחים ופירות יער בכמות נאה.
עוגה תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה , טעימה ומיוחדת
מניסיון, נחטפת מהשולחן בהתלהבות.
והיא ללא מוצרי חלב.
איך מכינים עוגת תפוחים בחושה עם פירות יער?
המצרכים לתבנית קוטר 24
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
2 כפות מיץ לימון
גרד לימון
גרד תפוז
1/2 כפית קינמון טחון
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפייה
4 תפוחים מהסוג הרך – מוזהב , חרמון,יונתן
1/4 כוס פירות יער או אוכמניות
גרד לימון
מעט קינמון
2 כפות ריבה – משמש או אחרת
בקערה טורפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן מיץ לימון ותבלינים.
משלבים את היבשים – קמח, אגוזים ואבקת אפייה.
מערבבים לתערובת אחידה.
משמנים תבנית עגולה.
מכינים את התפוחים- קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
מערבבים עם 2 כפות הריבה ,קינמון וגרד לימון.
מניחים 3/4 מתערובת העוגה על התחתית.
מניחים את התפוחים מעל.
ל1/4 תערובת הנותרת משלבים את פירות היער.
מניחים מעל התפוחים.
מכניסים לתנור מחומם 170 מעלות לאפייה של כשעה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר להבריש בסירופ מייפל או דבש
בתאבון 🙂
עוגת תפוחים בחושה קלה ופשוטה להכנה בשילוב פירות יער
- לא אוהבים פירות יער – אפשר לוותר !
מבחר מתכונים של עוגות בשילוב פרי