עוגת שקדים מהירה – מתכון פשוט וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת שקדים קלה ומהירה מתכון קל ופשוט נפלא 

 

מערבבים יחד הכל במיקסר והעוגה יוצאת ממש נהדרת .

מצרכים זמינים שיש בכל בית 

קלה וטעימה .

הכל מתערבב בקערת המיקסר – זה קל ופשוט 

מכינים את כל המצרכים ואז מתחילים בהכנת העוגה .

כל ההכנה 5 דקות ולתנור .

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

המצרכים –

4 ביצים 

כוס סוכר 

קורט מלח 

חצי כוס מיץ תפוזים או חלב או מים 

3/4 כוס שמן 

כוס שקדים טחונים

(אפשר ומומלץ לטחון שקדים שלמים עם הקליפה במטחנה ביתית -זה מה שאני עשיתי כאן )

כוס וחצי קמח תופח 

כפית מחית וניל או סוכר וניל 

גרידה מלימון 

כפית תמצית שקדים 

אופן ההכנה –

מכניסים לקערת המיקסר להקצפה את הביצים .

מתחילים בהקצפה איטית ולאט לאט מגבירים תוך כדי הוסת הסוכר .

לאחר שמתקבל קצף ממש תפוח ובהיר , מורידים את פעולת המיקסר לדרגה הכי איטית.

ואז מתחילים להוסיף לפי הסדר , נוזלים, שמן, ואחר כך את החומרים היבשים.

לאחר שהבלילה אחידה – לא לערבב יותר מידי …

מוציאים את הקערה ובוחשים לראות שהכל מעורבב היטב.

מעבירים לתבנית – ממליצה עם חור במרכז.

 תבנית 26 – סיר פלא .

אופים 175 מעלות כ40-50 דקות .

העוגה צריכה להיות יציבה במרכזה.

 

מוצאים ומקררים .

ציפוי – לא חובה אבל מוסיף 

אפשר לערבב 75 גר’ אבקת סוכר עם מעט מיץ לימון ותמצית שקדים ולשפוך מעל העוגה.

 

העמוד שלי באינסטגרם 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments