עוגת קרמבו – מתכון קל לעוגה מנצחת – שדרוג לעוגת הקרמבו הממכרת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת קרמבו מטריפה – אין אחד שיסרב לחתיכה כזאת !

עוגת קרמבו  – ללא גלוטן – ללא קמח !

מתכון משודרג ומנצח לעוגה המפורסמת ביותר ברשת

ללא גלוטן – ללא קמח !

הכנה פשוטה ומתקבלת עוגה נפלאה עשירה וחגיגית

ואפשר להכין אותה בקלות, גם בגרסת פרווה (מכינים בלי גבינה )

השדרוג שלי – שוקולד לבן ומסקרפונה לקרם – מה שהופך אותו לקרם מושלם ועשיר .

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי 

המצרכים לבצק – תבנית קפיצית 24

5 ביצים מופרדות

1/3 כוס סוכר

1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד

כף קקאו

1/3 כוס שקדים טחונים

25 גר' חמאה מומסת/ לפרווה 2 כפות שמן

המצרכים לקרם –

375 מ"ל שמנת מתוקה (חבילה וחצי) / שמנת צמחית לפרווה

100גר' שוקולד לבן (או אינסטנט פודינג וניל לפרווה)

150 גר' גבינת מסקרפונה/גבינת שמנת – מתכון כאן 

שקית סוכר וניל

לציפוי הגנאש-

125 מ"ל שמנת מתוקה /צמחית לפרווה

120 גר' שוקולד מריר

 

איך מכינים עוגת קרמבו משודרגת חגיגית ומרשימה ?

 

עוגת קרמבו מתכון משודרג לעוגה המנצחת של פסח http://matanot-ktanot.co.il/עוגת-קרמבו-מתכון-קל-לעוגה-מנצחת-שדרוג/לייקים תגובות ושיתופים יביאו לכם את המתכונים שלי :)בואו לעקוב אחרי גם באינסטגרם הטעים שלי https://www.instagram.com/bake_cook_food/

פורסם על ידי ‏מתנות קטנות התפריט היומי‏ ב- יום שלישי, 2 באפריל 2019

 

מחממים 125 מ"ל (חצי קופסא) שמנת מתוקה לסף רתיחה – מכניסים את קוביות השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מכניסים למקרר.

הכנת תחתית העוגה –

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.

בקערה נוספת טורפים – חלמונים וחמאה משלבים את האינסטנט פודינג שוקולד , קקאו וקמח שקדים.

מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.

מרפדים תחתית תבנית קפיצית 24 בנייר אפייה.

מעבירים את תערובת העוגה ומכניסים לאפייה 175 מעלות כ 40-50  דקות.

 

לאחר שהעוגה התקררה

מכינים את הקרם –

מקציפים את הגנאש שוקולד לבן + השמנת המתוקה הנותרת (250)  לקצף יציב.

משלבים לתוך הקצפת את המסקרפונה/גבינת שמנת .

מעבירים את הקרם מעל העוגה.

מכניסים לפריזר להתייצבות.

בינתיים מכינים את גנאש השוקולד לציפוי-

מחממים את השמנת לסף רתיחה – מכניסים את קוביות השוקולד ומחכים עד להמסה.

מערבבים היטב ושופכים מעל הקרם הלבן.

מעבירים שוב לפריזר להתייצבות העוגה.

אפשר להכין את העוגה מראש ולשמור אותה בפריזר עד ההגשה.

להוציא מהפריזר כשעה לפני שמגישים.

 

עוגת קרמבו – מתכון קל לעוגה מנצחת – שדרוג לעוגת הקרמבו הממכרת

עוגת קרמבו גם כשרה לפסח – ללא גלוטן ללא קמח !

תכינו אותה לפסח היא פשוט שווה !

  • גרסת הפרווה –
  • מחליפים חמאה בשמן ,שמנת פרווה, שוקולד לבן פרווה או אינסטנט פודינג וניל וללא תוספת הגבינה .

מבחר מתכוני הפסח שלי 

 

מתכונים לקינוחי פסח 

 

  • להזמנת העוגה ניתן לפנות בפרטי כאן 

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ?  מתנות קטנות האינסטגרם 

 

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות