עוגת השבת שלי היום היא עוגת פרג משויישת בשילוב הדרים.
עוגה קלה להכנה, רכה וטעימה.
לא צריך לפתוח את המיקסר – רק קערה ומטרפה.
והעוגה היא גם פרווה .
הציפוי אייסינג לימון רום משגע ,
משלים ומשבח את טעמה של העוגה .
חשוב- השתמשו רק בפרג טחון טרי !!!
המצרכים לתבנית 24 או מאורכת גדולה (לחם)
4 ביצים
כוס סוכר
וניל
גרד לימון
גרד תפוז
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס פרג (כ- 60 גר’)
הציפוי-
75 גר’ אבקת סוכר
כף לימון
2 כפות מים
כף תמצית רום איכותית
לעבודה,
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר.
משלבים וניל,שמן ומיץ תפוזים. טורפים היטב
ומשלבים את שאר המרכיבים, את הפרג ממש בסוף שניים שלושה עירבובים.
מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 180 לאפייה של כ50-60 דקות .
לאחר שהעוגה יצאה מהתנור והתקררה,
מערבבים אבקת הסוכר עם לימון ורום ומזלפים מעל העוגה
תכינו קנקן תה ותהנו !
עוגה משגעת 🙂
כל מתכוני הפרג שלי – ויש הרבה…
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף –
“מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !