עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מה עושים כשנותרו בננות בשלות בסלסלת הפירות ?
לא זורקים ! מכינים עוגה טעימה ושווה ב- 5 דקות עבודה.
תערובת עוגה קלילה עם קמח שיפון וכוסמין בשילוב קוביות תפוח עץ ותבלינים.
יוצאת עוגה מהממת וטעימה.
עוגת בננות ותפוח מתובלת עם ריח נפלא והיא גם פרווה ללא מוצרי חלב !
איך מכינים עוגת בננות מהירה וקלה ?
המצרכים – לעוגה בתבנית אינגליש קייק
2 ביצים
1/3 כוס שמן
2 בננות בשלות מרוסקות למחית
1/2 כוס סוכר
3 כפות סילאן
כפית קינמון
קורט ציפורן
גרידה מתפוז
חצי כוס קמח שיפון
חצי כוס קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה
תפוח עץ מקולף וחתוך לקוביות קטנות
חופן אגוזי מלך שבורים גס
לאחר האפיה – מזגגים
3-4 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה-
- מניחים את הביצים והסוכר בקערה וטורפים קלות
- משלבים את השמן,סילאן והתבלינים.
- מנפים את הקמחים לתוך תערובת הרטובים. מערבבים היטב
- משלבים את קוביות התפוח לתוך תערובת העוגה.
- מעבירים לתבנית ומפזרים אגוזי מלך מלמעלה.
- מכנסים לאפייה לתנור מחומם על 175 מעלות כ- 40 -50 דקות או עד שהעוגה יציבה .
- כשהעוגה יוצאת מהתנור מזגגים אותה בסירופ מייפל
עוגה פשוט נהדרת ובטעמים מעולים ומה שהכי חשוב – שלא זרקנו את הבננות 🙂
עוגת בננה תפוח מהירה וקלה
כנסו לכאן – מבחר ענק של עוגות עם פרי
מתכונים פרווה
מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית
מתייגים אותי באינסטגרם bake_cook_food – עמוד האינסטגרם שלי !
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
חזרה לדף הראשי !
Subscribe
Login
0 Comments