עוגיות שוקולד צ’יפס הפוכות בשילוב קוואקר, אגוזים ושוקולד לבן.
בצק שוקו, משוקולד מריר ולתוכו שילבתי אגוזים קוואקר ושוקולד לבן.
השתמשתי גם בקמח כוסמין וכמות הסוכר מופחתת .
גם טעים וגם אולי קצת יותר בריא !
העוגיה בהחלט יכולה לשמש בתור חטיף אנרגיה או כמו שאצלי –
משמשת את החייל שלי כארוחת בוקר אלטרנטיבית לארוחה שבצבא 🙂
עוגיות שמכינים בצ’יק – קלי קלות
המצרכים –
100 גר’ שוקולד מריר
100 גר’ חמאה
ביצה
3/4 כוס קמח כוסמין לבן או 70% או מלא
1/2 כוס קוואקר
1/2 כפית סודה לשתייה או כפית אבקת אפייה
כפית קקאו
1/2 כוס סוכר חום (90 גר’)
וניל
קורט מלח
חופן כ- 1/4 כוס אגוזים שבורים
חופן שוקולד לבן או שוקולד צ’יפס לבן
אופן הכנת עוגיות שוקולד צ’יפס שוקו –
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו בפולסים.
משלבים סוכר, ביצה מערבבים היטב.
משלבים את שאר המרכיבים
מכניסים לחצי שעה למקרר להתייצבות.
בעזרת כף מניחים עיגולי בצק על נייר אפייה ברווחים.
אופים 10-12 דקות.
מוכן
כה פשוט וטעים !
עוגיות שוקו שוקולד צ’יפס קוואקר ואגוזים
כאן כל מתכוני העוגיות שלי
אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,
אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !
חזרה לדף הראשי !