עוגיות פרג שנמסות בפה – פרחים קטנים של אושר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

על עקרון עוגיות פרח ריבה האהובות על כולנו, 

הכנתי עוגיות פרג בצורת פרחים.

רק פה הפרג אפוי ביחד עם העוגיה .

בקיצור עוגיות פרג טעימות לאוהבי הפרג, כמות נאותה של מילוי.

המצרכים לבצק-

250 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

ביצה

שקית וניל

גרד לימון

4 כפות שמנת מתוקה

כף מיץ לימון טרי

1/2 כוס קורנפלור

1/2 2 כוסות קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

 

בקערה מניחים חמאה רכה, סוכר, שמנת וביצה.

מערבבים היטב. משלבים את שאר המרכיבים.

מאחדים לבצק הומוגני. (אם דביק אפשר להוסיף מעט קמח).

מכניסים לקירור של כשעה.

 

 

המצרכים למילוי-

200 גר' פרג טחון טרי

3/4 כוס סוכר

3/4  כוס חלב

 כף  קורנפלור

25 גר' חמאה

ביצה 

גרד לימון

רום 

 

מניחים את הפרג, חלב,וקורנפלור בקלחת.

מחממים ובוחשים כמה דקות עד להסמכה של התערובת.

מורידים מהאש ומשלבים את שאר המרכיבים.

מקררים במקרר להתגבשות של התערובת.

משטחים את הבצק לעובי חצי ס"מ.

קורצים עיגולי פרחים.

מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר לעשרים דקות.

כך הבצק קר ונוח לעבודה.

מניחים כפית גדושה פרג, משטחים בעזרת ידיים לחות, על כל  שטח העוגיה התחתונה.

מניחים את הבצק העליון עם חור במרכז הפרח.

      

מכניסים לאפייה של כ- 20-30 דקות.

מושלם ! עוגיות פרג שלכם מוכנות!

חג שמח ומתוק!

 

 

 

 

כנסו למתכון עוגיות פרח ריבה

 

עוד מתכונים מעולים לפורים 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments