עוגיות פיצוחים מהירות ללא גלוטן
עוגיות פיצוחים מהירות הכנה וטעימות סוףף הדרך.
נישנוש מעולה שאני מכינה המון ובמיוחד בימי חג הפסח.
מאז שחברתי סיגל העלתה אותם לאתר שלה כאן – אני מכינה אותם המון בגירסה ממש דומה.
כל פעם עם מה שיש לי במזווה. הפיצוחים יכולים להשתנות בהתאם למה שיש או למה שאוהבים !
העוגיות הנהדרות האלה שוות במיוחד כי הן ללא קמחים, ללא שומנים ובעיקר עם מרכיבים בריאים – מתאימות בול לפסח !
סה”כ 3 מצרכים – חלבונים,סוכר ופיצוחים
עם הסוכר אפשר לשחק – רוצים מתוק יותר תוסיפו עוד כף או 2.
רוצים ללא סוכר – אפשר להשתמש בתחליפי סוכר .
עוגיות הכי זריזות ומהירות שיש !
איך מכינים עוגיות פיצוחים ?
המצרכים –
120 גר’ אגוזי מלך גרוסים מעט
50 גר’ גרעיני חמניה
50 גר’ גרעיני דלעת
100 גר’ שקדים שבורים מעט
50 גר’ קשיו/פקאן
חופן כ- 30 גר’ שומשום
2 חלבונים
1/4 כוס סוכר (תחליף סוכר)
אופן ההכנה –
מחממים תנור 175 מעלות
מניחים חלבונים וסוכר בקערה וטורפים מעט.
מוסיפים את שאר המרכיבים.
בעזרת כף מניחים על נייר אפייה.
אופים כ- 15 דקות בלבד 1
לא להתפתות ולאפות יותר
העוגיות מתייצבות אחרי הקירור.
מאחסנים בקופסה אטומה