עוגיות פיצוחים מהירות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות פיצוחים מהירות ללא גלוטן

עוגיות פיצוחים מהירות הכנה וטעימות סוףף הדרך.

נישנוש מעולה שאני מכינה המון ובמיוחד בימי חג הפסח.

מאז שחברתי סיגל העלתה אותם לאתר שלה כאן – אני מכינה אותם המון בגירסה ממש דומה.

כל פעם עם מה שיש לי במזווה. הפיצוחים יכולים להשתנות בהתאם למה שיש או למה שאוהבים !

העוגיות הנהדרות האלה שוות במיוחד כי הן ללא קמחים, ללא שומנים ובעיקר עם מרכיבים בריאים – מתאימות בול לפסח !

סה"כ 3 מצרכים – חלבונים,סוכר ופיצוחים

עם הסוכר אפשר לשחק – רוצים מתוק יותר תוסיפו עוד כף או 2.

רוצים ללא סוכר – אפשר להשתמש בתחליפי סוכר .

עוגיות הכי זריזות ומהירות שיש !

איך מכינים עוגיות פיצוחים ?

המצרכים – 

120 גר' אגוזי מלך גרוסים מעט

50 גר' גרעיני חמניה

50 גר' גרעיני דלעת

100 גר' שקדים שבורים מעט

50 גר' קשיו/פקאן

חופן כ- 30 גר' שומשום

2 חלבונים

1/4 כוס סוכר (תחליף סוכר)

אופן ההכנה –

מחממים תנור 175 מעלות

מניחים חלבונים וסוכר בקערה וטורפים מעט.

מוסיפים את שאר המרכיבים.

בעזרת כף מניחים על נייר אפייה.

אופים כ- 15 דקות בלבד 1

לא להתפתות ולאפות יותר

העוגיות מתייצבות אחרי הקירור.

מאחסנים בקופסה אטומה

 

קינוחים לפסח – כל המתכונים המתוקים שתוכלו להכין בפסח 

מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

" התפריט היומי" 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

תגובות

תגובות