עוגיות נוטלה – “נוטלה ביסקוויטס” Nutella Biscuits recipe

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות נוטלה – “נוטלה ביסקוויטס” Nutella Biscuits recipe

עוגייה קטנה ומטריפה – ומתאימה בול ליום האהבה !

עוגיית הנוטלה שגרמה להיסטריה באיטליה.

לאחרונה השיקה חברת פררו האיטלקית יצרנית נוטלה ,

עוגיות במילוי נוטלה – נוטלה ביסקוויטס .

כשהמוצר יצא למכירה , האיטלקים התנפלו על החנויות ורוקנו את המדפים עם העוגיות בתוך כמה ימים.

בארץ עדיין לא נתקלתי באריזות של העוגייה.

אז עד שהמוצר יגיע לכאן החלטתי לנסות ולהכין בבית.

את הרעיון להכנת העוגייה ראיתי באתר אוכל איטלקי ומיד נדלקתי ורצתי להכין.

איך מכינים את העוגיות ?

מכינים בצק פריך ועשיר באגוזי לוז,

את תחתית העוגייה יוצרים כך, מניחים בתבנית מאפינס עיגולי בצק ויוצרים מעין טארטלט קטן,

את המכסה העליון לעוגייה מכינים מעוגיות עגולות בקוטר קטן יותר מקוטר הטארטלט.

מניחים לב במרכז העוגייה ואופים

ממלאים את הטרטלאט הקטן בכפית גדושה נוטלה וסוגרים עם ה “מכסה” מלמעלה.

לפני שמתחילים חשוב מאוד  – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

 

להכנת העוגיות 32 יחידות

המצרכים – 

200 גר’ חמאה

3/4 כוס סוכר

ביצה

קורט מלח

75 גר’ אגוזי לוז טחונים

320 גר’ קמח ( 2 ורבע כוסות )

כפית מדידה אבקת אפייה

שקית וניל

מילוי – ממרח נוטלה

אופן ההכנה –

  • בקערה או במעבד מזון מניחים חמאה,סוכר וביצה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • עוטפים ומכניסים לקירור ,שעתיים לפחות.
  • מרדדים על משטח מקומח 2/3 מהבצק לעובי כחצי ס”מ.
  • קורצים עיגולים קצת יותר גדולים מהקוטר של תבנית המאפינס.

  • מניחים בשקעים את העיגולים דוקרים במזלג ומכניסים לאפייה של כ 20 דקות 170 מעלות.

את החלק העליון של העוגיה מכינים כך –

לאחר הרידוד של הבצק

  • קורצים עיגולים קטנים יותר מקוטר תבנית המאפינס.
  • חותכים לבבות קטנים משאריות הבצק ומניחים במרכז העיגול ויוצרים חתכים קטנים עם המזלג.

 

  • מעבירים לתבנית על מרופדת בנייר אפיה

  • אופים כרבע שעה עד להזהבה קלה.

  • לאחר שהעוגיות התקררו , מרכיבים את העוגייה .
  • ממלאים את הטרטלאט הקטן בכפית נוטלה ומכסים בחלק השני.

כאן תוכלו לראות את תהליך הכנת העוגייה

עוגיות נוטלה – “נוטלה ביסקוויטס” Nutella Biscuits recipe

מי מכין ?

 

אהבתם את המתכון – אשמח לשמוע ממכם תגובות כאן למטה

מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי 

מצטרפים לווטסאפ –  מתכונים ישירות לנייד !

הכנתם את המתכון ?

מתייגים אותי באינסטגרם  

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

חזרה לדף הראשי !

 

 

INGREDIENTS – 

butter – 200 g

sugar – 130 g

hazelnuts – 75 g

egg- 1

1 Tablespoon pure vanilla extract

flour – 320

1 teaspoon baking powder  

salt to taste

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments