ספינג’ כרובית זה כל כך טעים שאתם חייבים להכין בחנוכה
פרחי כרובית עטופים בבצק שמרים נוזלי, מטוגן בשמן עמוק
מה יכול להיות יותר טעים ?
הכרובית עכשיו טרייה בשיא העונה ואני אוהבת להכין איתה הכל.
אז לכבוד חג הטיגונים והשמן קבלו מתכון מדליק
שהתוצאה שלו פשוט טעימה בצורה יוצאת דופן
המצרכים-
כרובית שלמה
מלח
לתערובת הספינג’ – הבצק –
300 גר’ מים
275 גר’ קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
כפית שמרים יבשים -5 גר’
אופן ההכנה –
מבשלים את הכרובית כרבע שעה במי מלח עד שהיא מעט רכה.
לא רכה מידי.
מסננים ומקררים מעט.
חותכים לפרחים.
מערבבים את הקמח עם מים שמרים מלח וסוכר.
התערובת דלילה שאפשר לערבב אותה.
לתת לתערובת לעמוד כחצי שעה למנוחה קצרה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומצפים מכל הצדדים ומכניסים לשמן.
טיגון עד שזהוב .
תכינו כחלק מהמטוגנים של חנוכה זה מושחת ונפלא
מלאאא מתכונים לחנוכה – לוחצים כאן
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “