עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
ארוחת סלט היא אחת הארוחות הכי כייפיות שיש.
באמצע השבוע ארוחה שאני ממש שמחה לאכול בפרט שהשוק מלא בירקות עונתיים נפלאים .
יובל בני שף צעיר ומוכשר, פינק אותנו בסלט פרי דמיונו הפרוע סלט נפלא – פשוט חלומי.
ארוחה שלמה ועשירה בקערה אחת משמחת.
קערת סלט ל- 2 סועדים
המצרכים –
חופן ירוקים שכולל רוקט ,ארוגולה או תרד
4-5 עלי חסה טרייה
חופן נדיב של שעועית ירוקה טרייה כ- 200 גר’
חצי כוס דלעת/דלורית קוביות
3-4 ארטישוקים טריים קלופים וחצויים
אפרסמון פרוס
10-15 עגבניות שרי בצבעים
רבע כוס שקדים מולבנים קלויים על מחבת
פרורי גבינת עיזים (20-30 גר’)
הרוטב-
כף רכז רימונים
2 כפות שמן זית
מעט מלח
כף מיץ לימון
אופן ההכנה-
- קולפים את הארטישוקים ,חוצים אותם ומבשלים 5-7 דקות במי מלח
- צורבים אותם קלות על מחבת טפלון עם כף שמן זית
- גם את הדלעת החתוכה מבשלים ממש 5 דקות במים ואחר כך צורבים על המחבת
- חולטים את השעועית הירוקה הטרייה כ- 3-4 דקות במים רותחים ומיד מעבירים למים קרים , כך היא נשארת רעננה ועסיסית.
- חותכים את הירוקים ומניחים בקערה.
- פורסים את העגבניות לחצי ומוסיפים לקערה.
- משלבים את השעועית הירוקה,דלעת צרובה,אפרסמון פרוס, ארטישוקים ומתבלים ברוטב .מערבבים היטב.
- מניחים בקערת הגשה ומפזרים גבינה ושבבי שקדים .
- לשדרוג אפשר להגיש עם ביצה עלומה
סלט השף מהמם רוצו להכין !
מבחר ענק של סלטים
יש לכם אינסטגרם ?
בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
חזרה לדף הראשי
Subscribe
Login
0 Comments