סלט כרובית חיה טרייה בשילוב ירקות ועשבי תיבול.
סלט טעים ובריא והוא גם לייט ממש דל קלוריות ! מעולה לשלב בתזונה דיאטטית.
הסלט מושלם לאירוח, מניסיון, סלט שכובש את השולחן .
בהתחלה כולם שואלים מה זה, אף אחד לא ממש מזהה שהסלט עשוי מכרובית חיה- לא מבושלת.
בסלט שילבתי פלפלים מוחמצים שמעניקים לו טעם וחמיצות .
את הפלפלים המוחמצים אני מכינה כמעט כל שבוע.
זה ממש קל ופשוט להכנה, עכשיו כשהפלפלים בשיא העונה , ממש ממליצה להכין פלפלים מוחמצים בכל הצבעים.
צולים פלפלים בגריל, קולפים אותם פורסים ומתבלים ב- לימון או חומץ וקצת מלח – אפשר להוסיף שן שום חתוכה. נשמר במקרר כ- 5 ימים.
בואו להכין סלט כרובית חיה – בריא , מהיר וטעים
צמחוני – טבעוני , טעים , קראנצ’י פשוט נהדר
אוהבים כרובית ? – מבחר מתכונים נהדרים עם כרובית
המצרכים –
חצי כרובית בינונית טרייה שטופה ונקייה
1-2 בצלים ירוקים פרוסים דק
פלפל מוחמץ אדום /צהוב /כתום חתוך לקוביות
2 מלפפונים ירוקים חתוכים לקוביות
חופן שמיר קצוץ (אפשר כל ירק אחר)
חופן בזיליקום קצוץ
מעט גרידה מלימון
תיבול – מלח , חצי לימון סחוט ו כף או יותר שמן זית/מיונז
ניתן לשלב לסלט חופן אגוזי מלך או גרעיני חמנייה קלויים
ולמי שאוהב מתיקות גם חופן חמוציות.
אופן ההכנה-
מכניסים את הכרובית למעבד מזון וטוחנים לפירורים – מומלץ בפולסים .
מעבירים לקערה ומשלבים את שאר המרכיבים.
הסלט טעים כשהוא טרי אך נשמר במקרר 1-2 ימים.
סלט כרובית חיה – והוא מושלם ! רוצו להכין
סלט כרובית חיה טרייה בשילוב ירקות ועשבי תיבול
מבחר ענק של מתכוני סלטים
מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן
מתכונים טבעונים