סלט בורגול עם רימונים ועשבי תיבול – עשיר וטעים
סלט מושלם וטעים שהכנתי בחג כולם אהבו לא נשאר פירור.
טעים וגם בריא
עם מרכיבים נהדרים שיש בכל מזווה.
את הסלט הכנתי עם בורגול דק – ואני מכינה אותו גם עם קוסקוס,
כך שאם נשאר לכם קוסקוס מארוחה תוכלו להכין את הסלט.
השילוב של הרימון לתוך הסלט הוא פשוט מופלא .
ממליצה מאוד עכשיו בסלטים להכניס רימון – זו עונה שלו וכדאי להכניס אותו לסלטים שלכם.
כאן סרטון הכנה לסלט שהעלתי בחג שאינסטוש שלי –
אתם חייבים להצטרף אלי גם לשם – שווה וכדאי
המצרכים-
כוס בורגול דק מושרה במים שעה וסחוט . (אפשר להחליף בקוסקוס מוכן)
1-2 בצלים ירוק
פטרוזילה קצוצה חצי צרור או יותר
4-6 עלי נענע טרייה קצוצה (אפשר גם יותר למי שממש אוהב)
חצי פלפל אדום גדול או אחד בינוני
פלפל חריף מעט לפי טעם
3 כפות שמן זית
כף דבש
כף רכז רימונים
לימון סחוט
מלח
גרגרים מחצי רימון גדול
אופן ההכנה –
כאמור , את הבורגול הדק אין צורך לבשל – פשוט משרים אותו במים שעה ואחר כך סוחטים היטב.
מעבירים לקערה עם כל שאר המרכיבים.
מערבבים ומגישים .
מעט גרגירי רימון למעלה לקישוט.
תהנו סלט נפלא