סהרוני שקדים ושוקולד מקמח כוסמין

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

סהרוני שקדים ושוקולד מקמח כוסמין

כדי להעשיר ולקשט את משלוחי המנות שלי הכנתי כמה עוגיות טבולות בשוקולד.

בין השאר, גם את סהרוני שקדים ושוקולד.

הכנתי בצק עם קמח כוסמין לבן שהוא מעולה להכנת עוגיות .

בעיני הבצק יוצא ממש טעים ועדין . כמובן שאפשר להכין גם עם קמח רגיל !

הסהרונים יוצאים כל כך יפים וברור שטעימים, אז אם עדיין מחפשים מתכון לעוגייה שווה

למשלוח המנות תכינו אותה.

ממש קל ופשוט.

להכנת עוגיות פרווה מחליפים חמאה בנטורינה

המצרכים-

*כוס מדידה אוניברסלית *

3 כוסות קמח – הכנתי עם קמח כוסמין לבן – אפשר קמח רגיל

חצי כוס קמח שקדים

100 גר' אבקת סוכר

שקית סוכר וניל

חלמון

רבע כפית אבקת אפייה

קורט מלח

200 גר' חמאה /נטורינה לפרווה

1-2 כפות מים

לשוקולד-

100 גר' שוקולד מריר

כפית שמן

אופן ההכנה

אפשר להכין את הבצק במעבד מזון או מקסר או בקערה ידנית מה שתבחרו.

  • מניחים חמאה ואבקת סוכר ומרככים מעט מוסיפים את הקמח,קמח שקדים ,אבקת אפייה,מלח וניל. מערבבים לתערובת פירורית ומשלבים את החלמון במידת הצורך מוסיפים את המים.
  • נותנים לבצק לנוח לפחות חצי שעה במקרר.
  • יוצרים כדורים קטנים ובעזרת כפות הידיים מרדדים לנקניק ומעגלים לצורת סהרון.
  • מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור מחומם על 170 מעלות כ- 10-15 דקות אפייה עד שרואים הזהבה קלה של המאפים.
  • לאחר שהעוגיות מתקררות מכינים ציפוי שוקולד.
  • ממיסים במיקרו את השוקולד בפולסים עד שהוא נמס ומשלבים את השמן.
  • טובלים את קצוות הסהרונים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה שמונח על מגש.
  • את המגש מכניסים ל – 10 דקות למקרר והשוקולד מתייצב.
  • לאחר שהשוקולד מתייצב היטב אפשר לארוז בקופסה ולקשט את משלוחי המנות
  • חג שמח ומתוק !!!

סהרוני שקדים ושוקולד מקמח כוסמין

 

חוברת המתכונים לפורים

מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי 

 מתכונים פרווה  

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם 

תגובות

תגובות