סהרוני קוקוס פריכים עוגיות שנמסות בפה במלית קוקוס חלום של עוגייה.
בצק פריך מושלם עם מלית קוקוס אהובה .
בימי החורף אנחנו מתפנקים אחר הצהריים בכוס תה חם שמחייב עוגייה טובה.
אז את התה שלי אני אוהבת לתבל בקינמון , מסמרי ציפורן ופרוסת תפוז טרי.
ולידו עוגייה מפנקת.
אצלנו בבית מאוד אוהבים קוקוס- מתכונים עם קוקוס
השבוע הכנתי את סהרוני הקוקוס הנפלאים האלה ,
בצק פריך שעוטף בתוכו מלית של קוקוס רכה וטעימה.
משתפת כאן במתכון.
עוגיות שאפשר להכין בגרסה חלבית או פרווה.
לפרווה מחליפים חמאה בנטורינה.
אצלי תמיד יש שתי קופסאות – אחת חלבית עם חמאה ואחת פרווה עם נטורינה.
סהרוני קוקוס פריכים עוגיות שנמסות בפה במלית קוקוס
*כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים-
450 גר’ קמח
כפית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
רבע כוס סוכר
קורט מלח
גרידה מלימון או תפוז
200 גר’ חמאה/נטורינה לפרווה
רבע כוס שמן
רבע כוס מים
מלית קוקוס –
ביצה
כוס וחצי קוקוס טחון – במידה ולא אוהבים קוקוס אפשר להחליף
בכל אגוז או בוטנים טחונים!
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון שלם
3/4 כוס סוכר
כף חמאה /נטורינה מומסת
כפית קמח
לפני שמתחילים -מוזמנים לעמוד הטעים שלי באינסטגרם
אופן ההכנה-
- מתחילים להכין את הבצק – אפשר להכין ידנית או במעבד מזון
- מניחים מצרכים יבשים בקערה קמח,סוכר ואבקת אפייה מעבדים מעט עם החמאה/נטורינה עד לקבלת פירורים – מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לבצק אחיד.
- מכניסים עטוף למקרר – לפחות שעה מנוחה.
- מערבבים את מצרכי המלית לתערובת אחידה.
- מכינים את הסהרונים אחד אחד כשמחלקים את הבצק לכדורים קטנים
- כל כדור מרדדים למלבן קטן- מניחים מלית בקצה המלבן ומגלגלים לסהרון.
- אופים בתנור מחומם על 170 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה ממש קלה.
- לאחר שהעוגיות התקררו – בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
עוגייה נהדרת לימי החורף ולפינוק השבוע
סהרוני קוקוס פריכים עוגיות עוגיות שנמסות בפה במלית קוקוס
מבחר ענק של מתכוני העוגיות שלי
מצטרפים לקבוצת הווטסאפ שלי כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מחפשים מתכונים פרווה ?
לוחצים כאן
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !