סהרוני גבינה מתוקים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלי 

 

 

סהרוני גבינה מתוקים במיוחד לשבועות.

מתכון שהעלתי לפני כמה שנים לספר מתכונים שלי ולקראת שבועות מעלה אותו לבלוג.

המתכון שייך למטבח הרומני .   

מתכון של דודה אסתריקה ז"ל 

 

קל מאוד להכנה.

טעים וממכר !!!

גם הבצק מכיל גבינה וגם המילוי – מילוי גבינה קלאסי וטעים.

מצרכים לבצק-

200 גר' חמאה 

ביצה

250 גר' גבינה לבנה 5%-9%

2 וחצי כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

 

המלית-

חבילה גבינה טוב טעם (או דומה )

גרידה מלימון שלם

2 שקיות סוכר וניל

1/3 כוס סוכר

כפית קורנפלור

 

בקערה מניחים חמאה, ביצה וגבינה. טורפים לתערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח,אבקת אפיה והמלח.  מאחדים לבצק.

מכניסים לקירור לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.

את חומרי המלית מערבבים לתערובת חלקה.
על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעיגול וחותכים ל- 8 משולשים.
מניחים על כל משולש כפית מן המלית ומגלגלים  לסהרון.
מניחים על נייר אפייה. מכניסים לאפיה בתנור מחומם על 180 מעלות עד להזהבה (20-25 דקות).
להגשה בוזקים אבקת סוכר מלמעלה.

 בתיאבון וחג שבועות שמח 🙂

 

כנסו לכל מתכוני שבועות שלי

מבחר ענק של מתכונים לעוגות גבינה 

 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי כאן מתכונים לשבועות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

 

תגובות

תגובות