מתכון לצ’יפס תפוחי אדמה פטנט

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

צ’יפסים מטוגנים מתפוחי אדמה פריכים וקראנצ’ים איך מכינים כאלה ?

פשוט פטנט מעולה שמאז שגיליתי אותו אני מכינה רק כך.

הצ’יפסים יוצאים פריכים וטעימים פשוט חלום.

מה גם שהתהליך גורם לספיגה מופחתת של שמן.

העלתי את הרעיון לסטורי אצלי באינסטגרם ומלא אנשים התלהבו והכינו.

יכול להיות שכבר שמעתם על השיטה אבל למי שעדיין לא מכיר

הנה המתכון

מצרכים –

4-5 תפוחי אדמה קלופים או כמה שרוצים

מזן אדום עדיף,  אבל אם אין אפשר מכל זן.

שמן לטיגון עמוק

איך מכינים ?

  • מחממים סיר גדול עם מים וטיפה מלח למצב של רתיחה.
  • חותכים את תפוחים האדמה לרצועות אפשר להעזר במנדולינה בחותכן צ’יפס
  • מניחים את תפוחי האדמה במים הרותחים.
  • לאחר שהמים רתחו עם תפוחי האדמה מבשלים עוד כ- 3-4 דקות.
  • מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים מומלץ מי קרח.
  • מניחים בצד כרבע שעה עד שהצ’יפסים יבשים היטב. (בשלב הזה אם יש לכם יותר זמן תוכלו להכניס למקפיא ואז לטגן.)
  • מניחים את הרצועות על נייר סופג.
  • מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
  • מטגנים את הצ’יפסים עד שהם משחימים וזהובים יפה.

  • מוציאים לנייר סופג מעט מלח גס ואפשר לזלול.
  • פריכים שווים וטעימים וגם סופגים ממש מעט שמן!

מתכון לצ’יפס פריך פטנט

מתכון לצ'יפס פטנט חלומי https://matanot-ktanot.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%9e%d7%94-%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98/

פורסם על ידי ‏דפנה אוסטר מיכאל‏ ב- יום ראשון, 11 באוקטובר 2020

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments