מתכון לפרחי כרובית אפויים בתנור – טעים מהיר וקל להכין

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

 

 

 

 

הכנתי השבוע פרחי כרובית אפויים בתנור – ללא טיגונים , הכנה ממש קלה ומהירה.

כרובית אהובה עלנו מאוד במשפחה וכל פעם אני מכינה אותה קצת שונה ,

פעם שלמה בתנור ,פעם כסלט,או כתבשיל

וגם פרחי כרובית בתנור שזה ממש חטיף טעים וכבר לפני שהארוחה מתחילה הוא נחטף מהתבנית…

מתכון שהוא יחסית לייט ומתאים לשמירה על המשקל  וגם לארוחה צמחונית.

 

לוחצים כאן ועולה סרטון 

מתכון לפרחי כרובית אפויים בתנור – טעים מהיר וקל להכין

המצרכים-

כרובית בינונית חתוכה לפרחים

ביצה

כף מיונז

כף חרדל

מלח

פלפל שחור גרוס

חופן בצל מטוגן יבש (או לטגן בצל אחד קצוץ)

כפית בזיליקום יבש או אורגנו/טימין/פטרוזיליה

רבע כוס מים

***אפשר להוסיף תבלינים כרצונכם – ובמקום הבצל אפשר שן שום כתושה*

לפיזור חופן פירורי לחם (לא חובה למי ששומר אבל מוסיף קראנצ’יות)

אופן ההכנה –

מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח כ- 20 דקות ומסננים.

מערבבים בקערה את כל המרכיבים- ביצה ,מיונז,חרדל ותבלינים עם המים.

מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בשמן זית.

טובלים כל פרח של כרובית ומניחים על נייר האפיה .

מפזרים את פירורי הלחם מעל כל פרחי הכרובית בתבנית.

מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות לכחצי שעה או עד שתראו שהכרוביות מזהיבות יפה .

מוציאים וזוללים

זה נפלא וטעים.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

וכאן שווה ומומלץ לעקוב –  מתנות קטנות

האינסטגרם 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments