מתכון לסחוג תימני אסלי שחייב להיות במקרר

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תסכימו איתי שיש דברים שחייבים להיות תמיד במקרר.

כזה הוא הסחוג , ממרח קטן אבל ממזר …

תמיד טוב שיש אותו במקרר ללוות כל ארוחה או סנדוויץ טוב.

אז קדימה אין כמו להכין סחוג בבית .

קל ופשוט ואין מה להשוות לטעם של הקנוי

 

המצרכים –

2 צרורות כוסברה טרייה

ראש שום (10-12 שיני שום)

4 פלפלים חריפים אדומים וירוקים -תלוי בחריפות שאתם אוהבים

חצי כפית כמון

קמצוץ הל טחון

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

כחצי כפית מלח

אופן ההכנה –

שוטפים את עלי הכוסברה ומייבשים היטב.

קולפים את שיני השום.

מנקים את הפלפל החריף מהזרעים ומהראש.

טוחנים יחד במעבד מזון ,

מוסיפים תבלינים ומערבבים וטועמים אם יש מספיק מהכל.

מאחסנים בצנצנות קטנות .

מזלפים מעט שמן זית מעל הסחוג בצנצנת.

אפשר גם להקפיא.

סלטים – מאגר ענק של מתכונים 

 

הצטרפו לקהילה שלי בפייסבוק  מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי המתכונים שלי ישר לנייד שלכם

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments