
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
תסכימו איתי שיש דברים שחייבים להיות תמיד במקרר.
כזה הוא הסחוג , ממרח קטן אבל ממזר …
תמיד טוב שיש אותו במקרר ללוות כל ארוחה או סנדוויץ טוב.
אז קדימה אין כמו להכין סחוג בבית .
קל ופשוט ואין מה להשוות לטעם של הקנוי
המצרכים –
2 צרורות כוסברה טרייה
ראש שום (10-12 שיני שום)
4 פלפלים חריפים אדומים וירוקים -תלוי בחריפות שאתם אוהבים
חצי כפית כמון
קמצוץ הל טחון
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כחצי כפית מלח
אופן ההכנה –
שוטפים את עלי הכוסברה ומייבשים היטב.
קולפים את שיני השום.
מנקים את הפלפל החריף מהזרעים ומהראש.
טוחנים יחד במעבד מזון ,
מוסיפים תבלינים ומערבבים וטועמים אם יש מספיק מהכל.
מאחסנים בצנצנות קטנות .
מזלפים מעט שמן זית מעל הסחוג בצנצנת.
אפשר גם להקפיא.
סלטים – מאגר ענק של מתכונים
הצטרפו לקהילה שלי בפייסבוק מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי המתכונים שלי ישר לנייד שלכם
Subscribe
Login
0 Comments
Newest