מתכון ללביבות כרובית אפויות בתנור – גם לייט וגם טעים
לביבות כרובית כל כך טעימות שאתם פשוט חייבים להכין.
בכל ביס מקבלים צ’נקים של כרובית .לא מעכתי את הכרובית רק קצצתי עם סכין כך שהכרובית נשארה בחתיכות וזה הרבה יותר כיף לאכול ככה לביבת כרובית.
הכנה קלה עם מעט מצרכים וגם מעט קלוריות.
יוצאת לביבה מאוד טעימה ושווה.
מהיר ,טעים וקל להכנה
ללא טיגונים ,ללא לכלוך מיותר במטבח!
אז כשתארחו השנה בחנוכה אל תשכחו להכין כאלה !
המצרכים-
כרובית בינונית
בצל גדול קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים.
2 ביצים
חופן בזיליקום (אפשר גם יבש)
אפשר עלים ירוקים אחרים .
מלח
פלפל
2 כפות פירורי לחם או כל קמח אחר (גם ללא גלוטן)
אופן ההכנה –
מבשלים את הכרובית במי מלח כ- 20 דקות עד שהיא רכה אבל לא יותר מידי.
מסננים היטב.
קוצצים את הכרובית לחתיכות לא לרסק.
מטגנים במקביל את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים לקערה עם הכרובית.
מוסיפים גם ביצים בצל ירוק קצוץ, בזיליקום, פירורי לחם ותבלינים.
מערבבים היטב.
משמנים ניר אפיה עם שמן זית.
יוצרים לביבות לא שטוחות מידי,בעזרת הידיים ומניחים על הנייר.
מכניסים לאפיה 190 מעלות כ- חצי שעה .
הופכים באמצע האפיה לצד הני.
אופם עד שהלביבות זהובות ויפות.
לביבה מושלמת – ללא טיגון חוסך זמן וקלוריות .
כאן סרטון שהכנתי ללביבות –
מתנות קטנות האינסטגרם
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
כמה לביבות יוצאות?