
מנה קלה להכנה פשוט נהדרת .
שניצל כרובית רק בלי כל הטיגונים.
מכינים ממש בקלות והטעם – מטריף.
פריך ,קראנצ’י , ממש ביס שהוא תענוג גדול לכל אוהבי הכרובית.
מכינים סוג של טמפורה – ללא ביצים, מצפים בפירורי לחם ואופים בתנור.
חוסכים טיגון ועבודה קשה .
איך מכינים ?
ממש בקלות
המצרכים –
כרובית בינונית מופרדת לפרחים או לפרוסות
3-4 כפות מיונז/מיונז טבעוני (או שמן זית)
2 כפות קטשופ
כפית חרדל
כפית קורנפלור
מעט בזיליקום קצוץ (או יבש)
פלפל שחור גרוס (אפשר גם צ’ילי)
כרבע כוס מים או טיפה יותר
כ- כוס פירורי לחם- בפסח – פירורי לחם כשרים לפסח או קמח מצה
מתכון לכרובית בתנור – פרחי כרובית בציפוי פריך אפויים בתנור
אופן ההכנה –
מדליקים את התנור לטמפרטורה של – 200 מעלות
- מרתיחים מי מלח בסיר ומבשלים את פרחי הכרובית כ- 10 דקות
- מסננים היטב ומקררים.
- בקערה מערבבים מיונז,קטשופ וחרדל עם המים – מוסיפים תבלינים- התערובת צריכה להיות כמו טחינה דלילה.
- מכינים גם צלחת עם פירורי לחם.
- טובלים את פרחי הכרובית בתערובת הרטובה ומגלגלים בפירורי הלחם.
- משמנים נייר אפייה בשמן זית.
- מניחים את פרחי הכרובית על הנייר ומזלפים מלמעלה מעט שמן זית.
- מכניסים לאפייה של כ- 20-30 דקות או עד שמזהיב יפה
- מומלץ להפוך פעם אחת בזמן האפייה.
כרוביות בתנור סוג של שניצל כרובית – שיטה קלה להכנה והטעם נפלא !
פריך וקראנצ’י – פשוט נפלא – ממש קשה להפסיק לאכול !
מתכון לכרובית בתנור – פרחי כרובית בציפוי פריך אפויים בתנור
אוהבים כרובית ?
מאגר רעיונות ומתכונים עם כרובית
מתכונים צמחוניים – מאגר ענק
מתכונים לטבעונים
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מה עושים עם הקורנפלור?