עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
בוריק טריפוליטאי זה מעדן .
עלי סיגר מטוגנים עם מלית טעימה בפנים.
הבוריק הקלאסי הוא עם תפוחי אדמה פירה מתובל אך יש גם שלל טעמים אחרים כמו ביצה ובשר.
מחממים שמן בטיגון עמוק ומכינים בקלות
המצרכים-
עלי סיגר קנויים -יש כאלה שגם מכינים לבד
חצי קילו תפוחי אדמה
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל
ומעט בהרט (של מפרום או קינמון )
אופן ההכנה –
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.מרסקים לפירה – לא צריכה להיות מחית חלקה.
מתבלים בתבלינים.
פותחים עלה סיגר אחד ובקצה מניחים כף גדושה מלית. סוגרים לחצי ירח.
מטגנים בשמן משני הצדדים.
בוריקה או בוריק – זה פשוט מעדן !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
קבוצת הווטסאפ שלי
מתכונים ישירות לנייד !
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
איפה הביצה? סליחה .בלי ביצה זה לא זה.