מרק ירקות עם בורגול

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מתכון למרק ירקות עם בורגול

מרק מופלא וטעים בקלי קלות.

מוציאים את כל ירקות המרק שיש במקרר , מכינים מרק בתוספת בורגול- ארוחה מנחמת ומחממת. הבורגול מסמיך את המרק ותורם גם לטעם וגם למירקם נהדר .

אין כמו צלחת מרק בצהרי היום או לארוחת ערב מחממת בימים קרירים של חורף.

אצלנו בבית קבוע כל יום מרק.

מרק ירקות עם בורגול – איך מכינים ?


לפני שמתחילים חשוב מאוד  – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

 

המצרכים לסיר משפחתי –

בצל גדול קצוץ

2-3 ענפי סלרי עלים או סלרי שורש

חופן נדיב שמיר

חופן פטרוזיליה

כל הירקות חתוכים לקוביות –

2 גזרים

קישוא

רבע דלורית

בטטה קטנה

עגבניה בשלה

תפוח אדמה

תיבול-

מלח, פלפל שחור

כפית חוויאג' למרק

3/4 כוס בורגול רגיל/ עבה אפשר בורגול מלא

 

אופן ההכנה –

  • מחמים כפית שמן בסיר מרק ומטגנים קלות את הבצל ועשבי התיבול הירוקים קצוצים.
  • מוסיפים את שאר הירקות החתוכים ומאדים עוד כדקה.
  • ממלאים מים כ 3/4 מהסיר.
  • מביאים לרתיחה , מתבלים בתבלינים ומבשלים כחצי שעה.
  • שוטפים היטב את הבורגול ומסננים.
  • משלבים את הבורגול לתוך הסיר – אם רואים שחסר מים אפשר להוסיף מעט.
  • מבשלים עוד כרבע שעה עד שהבורגול מוכן.

מרק ירקות עם בורגול טעים ומנחם !

תכינו – טעים, בריא וקל להכנה

ואם אתם אוהבים בורגול 

לחצו כאן –  מאגר מתכונים עם בורגול

לחצו כאן – מתכונים לכל המרקים שלי 

עוד מתכונים טבעוניים/ צמחונים 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי

מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

חשוב מאוד להצטרף כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי 

 

יש לכם אינסטגרם ? עושים follow לדף הכי טעים שיש – מתנות קטנות האינסטגרם 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

תגובות

תגובות